Скандал в "Капките"! Прецакаха Зомбори заради дървения Наско от Б.Т.Р.

Фронтменът се превъплъти в Лучано Павароти

Скандал в "Капките"! Прецакаха Зомбори заради дървения Наско от Б.Т.Р. | StandartNews.com

Наско от Б.Т.Р. като Лучано Павароти спечели втория лайв на 12-и сезон на "Като две капки вода". Но заслужи ли победата?

Фронтменът на легендарната рок група изпя култовия италиански хит "Карузо". В изпълнението му обаче липсваше всякаква артистичност. Той стоеше като истинско дърво на сцената.

Християна Лоизу хвърли бомба в "Капките"! Най-щастливата новина

Самият Наско цитира собствената си дъщеря - Мартина Пенева, която вече е кадър на Народния театър, която му направила комплимента, че не става за тая работа. Наско бе толкова статичен и неубедителен, че на финала самият той се шокира от вота. 

Подобно нещо се случва за първи път в "Като две капки вода"

Най-добър на терена отново бе Владимир Зомбори. След като стартира с победа в премиерния лайв като Джъстин Тимбърлейк, с когото наистина са като две капки вода, този път актьорът от Малък градски театър "Зад канала" шашна всички в залата и пред екраните с перфектното си превъплъщение в Адел. В публиката, която аплодираше еуфорично, беше жена му Весела Бабинова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Василев
преди 2 месеца

Поредното скапано шоу! Халваджията копира непрекъснато от чуждите телевизии, щото няма пипе да измисли нещо!

Откажи
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Цветанова
преди 2 месеца

Много хубаво пя исе държа като павароти,много обиди бе!

Откажи