Симона Загорова смени стила на пеене

Ето я и причината

Симона Загорова смени стила на пеене | StandartNews.com

Симона Загорова разкри шокираща истина за поп телевизиите и защо не я въртят там

Дъщерята на Глория стартира музикалната си кариера с поп музика, но в последствие се преориентира към стила на майка си и обясни защо. 

Оказа се, че съдбата й е била предопределена и поп гилдията бързо я е заклеймила и изхвърлила като ненужен боклук. Думите на Симона не са за подценяване и издават каква е суровата действителност в нашия свят и по-специално в музикалния бизнес. 

"Поп телевизиите ме отрязаха да ме въртят, защото съм дъщеря на майка си. Имам общо с попфолка, дете съм на попфолка. Демек, ти като си с попфолка - нямаш място при нас. Нищо, че парчето нямаше нито една извивка и нищо свързано с попфолка. Предразсъдъците отново бяха на лице", обясни Загорова защо нейните поп песни не са намерили място в известните телевизии, които пускат този стил. 

В подкаста "Не съм такъв човек" тя не скри, че от малка харесва попфолк и не случайно сега се е запътила към този стил.

"Харесвам ретро попфолка, старите песни на Деси Слава, Анелия, на майка ми и другите нейни колежки", откровена е тя. И не е скромна по отношение на това, че майка й е тази, която е положила основите на модерния попфолк.

"Ако има Лили Иванова в попфолка, то това е майка ми. И го казвам съвсем отговорно", защити тя Глория, която в последната година Кали, Тото и Сашо Роман нападнаха, че няма хитове, предаде show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Алабала
преди 2 месеца

Простакеси

Откажи
Аволоккин
преди 2 месеца

Кажи нещо по- умно. Това вече се изтърка.

Откажи