Шок в Бъкингам! Смразяващо пророчество на Нострадамус

Какво следва за краля и синовете му

Шок в Бъкингам! Смразяващо пророчество на Нострадамус | StandartNews.com

Известният писател Марио Рединг, който почина през 2017 г., тълкува четириредовите пророчества на Нострадамус. Според неговите проучвания Нострадамус е предсказал, че кралица Елизабет II ще умре през 2022 г., на около 96-годишна възраст. Предсказанието на Нострадамус вече се сбъдна с абсолютна точност.

Четиристишието на Нострадамус, което медиите свързват с бъдещето на крал Чарлз III, гласи:

„Не одобриха развода му. Тогава хората ще детронират краля на островите, човек, когото смятат за недостоен. Човек, който никога не е очаквал да бъде крал, ще заеме неговото място.“

Според интерпретациите на Рединг крал Чарлз ще абдикира от престола, уморен от постоянните атаки срещу себе си, пише "Телеграф". Това означава, че, ако наистина се случи, Камила също ще престане да бъде кралица. 

Частта от пророчеството “Не одобриха развода му” се свързва с първата съпруга на Чарлз - принцеса Даяна. Чарлз се разведе с Даяна именно заради дългогодишната си връзка с Камила. Раздялата предизвика мощно неодобрение от страна на британското общество, а Камила придоби печална слава като “Най-мразеният човек на света” и "Жената-разрушителка". 

Анализатори на предсказанията на Нострадамус смятат още, че принц Уилям няма никога да се възкачи на трона. Според тях Хари ще се върне от Съединените щати и ще приеме короната. Според тях изречението "човекът, който никога не е очаквал да бъде крал" в пророчеството на Нострадамус ясно насочва към принц Хари. Според други това ще е човек, който няма нищо общо с линията за наследяване на Уиндзорите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Анти
преди 5 месеца

Нострадамус е шарлатанин, но още по-големи шарлатани за ония, които го проповядват.

Откажи