Шок! Един от големите богаташи в света застана зад тезгяха (видео)

Какво каза

Шок! Един от големите богаташи в света застана зад тезгяха (видео) | StandartNews.com

Бил Гейтс шокира зрители с поява зад тезгяха.

Индия е известна с вкусната си кухня. Междувременно, в социалните мрежи набират популярност клипове, в които индийски готвачи приготвят своята храна при доста спорни в хигиенично отношение условия. Една от звездите в TikTok е ексцентричният продавач на чай Доли. Освен със стилното си облекло и бързи маниери, понякога той облизва млякото на клиентите си или пък им пали цигара. Милиардерът Бил Гейтс поискал специално да посети щанда на Доли и отпие от специалния му чай.

"В Индия иновациите могат да бъдат намерени във всеки ъгъл, дори при приготвянето на обикновена чаша чай", отбеляза основателят на Microsoft и един от най-богатите хора на планетата. Той отпива със задоволство от чая си.

Във видеото се вижда, че продавачът на чай стои на панорамно място, а чашите му са измити до блясък. Това предполага елемент на инсценировка, показваща индийската улична кухня в доста благоприятна светлина.

Само за 13 часа видеото натрупа 12 милиона гледания в социалните медии.

Бил Гейтс посети Microsoft India Development Center (IDC), разположен в Хайдерабад. Филантропът изглежда истински впечатлен от индийската култура, а обиколката му не е изяло посветена на бизнеса.

Според него Индия е страна иноватор, която е постигнала много в математиката, здравеопазването, справянето с бедността и изхранването на своето огромно население. Индийските иновации на практика помагат на целия свят, макар да не чуваме това често, допълва Бил Гейтс.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай