Ще става ли баба скоро Гала

Дъщеря й Мари вече над две години живее на семейни начала с гаджето

Ще става ли баба скоро Гала | StandartNews.com

Дъщерята на Гала - Мари Константин Будева и синът на Джуджи - Константин Маринов са заедно вече от 5 години и сега са решили да увековечат любовта си с еднакви татуировки. И двамата са си направили миниатюрни стъпки под лактите. Изглежда обаче, че Гала не е останала особено очарована от новината, тъй като на снимката на татусите в социалните профили на щерка си реагира с плачещи емотикони. Но водещата със сигурност би простила на Мари, ако се окаже, че татуирането е предизвестие за друго радостно събитие.

Младата двойка живее заедно от над две години и последователите им веднага разтълкуваха татуировките на крачета като знак, че те възнамеряват да станат родители скоро. Въпреки че Мари тепърва ще навърши едва 24, не е изключено да мисли за наследник, тъй като звездната й майка също я роди на тази възраст. Дали Гала ще има щастието скоро да стане баба или ще трябва да поизчака още малко, тепъра ще стане ясно.

Джуджи наскоро коментира връзката на сина си с дъщерята на близката си приятелка и бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно и тя е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Тя разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и "не може да се занимава с такива работи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай