Шарапова крепи Федерер

Шарапова крепи Федерер   | StandartNews.com

Бившата на Гришо се щракна с колегата, прекалил с твърдото гориво

Сексапилната Мария Шарапова блесна на церемонията по раздаване на Оскарите в Лос Анджелис снощи. Бившата изгора на Григор Димитров мина по червения килим в "Долби театър" редом с кинозвездите. Рускинята за пореден път доказа, че без проблем приковава погледите. Тя бе в компанията на друга тенис легенда - Роджър Федерер, с когото си щракнаха обща снимка. Колегата й обаче май беше прекалил с твърдото гориво и докато позираха заедно, той буквално се беше подпрял с цялата си тежест върху ръката й.

Маша се засече и с някогашната си съперница за сърцето на Гришо - Серена Уилямс, която също не пропуска подобни бляскави събития. Шарапова не публикува в Туитър снимки как се подготвя за най-големия ден в света на киното. Тя се беше издокарала с минижуп. Рокли с дълбоки деколтета на гърдите и на гърба отново доминираха под прожекторите - Кейт Бланшет, Оливия Уайлд, Джулиан Мур и Марго Роби.

Чарлийз Терон - хитът в "Долби театър"

Чарлийз Терон бе зашеметяваща по червения килим в "Долби театър". Модните специалисти единодушно писаха отличен по елегантност на звездата от "Лудия Макс: Пътят на яростта", събрал най-много статуетки - 6. Величествената рокля с шлейф на Терон бе много високо оценена от Андреа Лавитал от "Пийпъл": "Тя изглеждаше божествено в червения тоалет "Диор" с дълбоко деколте. Чарлийз бе хитът на вечерта!". На същото мнение бе и Рики де Соле от "W magazine". Специалистите не пропуснаха да отбележат, че Терон е носела диаманти на стойност 3,7 милиона долара.

Всичко за наградите - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай