Съдия заплаши Мадона и Гай Ричи

Роко излиза от апартамента на майка си в Лондон

Съдия заплаши Мадона и Гай Ричи | StandartNews.com

Разберете се за сина ви - иначе лошо ви се пише, обяви магистратът

Поредна драма тресе бившето семейство Мадона и Гай Ричи. Поп кралицата и режисьорът, които са на нож заради желанието на сина им Роко да остане при баща си в Англия напук на майка си, получиха недвусмислен ултиматум от магистрат на Острова.

Съдията по делото за попечителството на 15-годишния наследник е казал в прав текст на двете знаменитости: "Дръжте се като възрастни хора. Или се разберете, или аз ще взема решението, което е най-добро за детето ви - независимо от вашите желания". А това означава стряскащо много в устата на юрист от неговия ранг. В Кралството като нищо могат да отнемат родителските права и на Мадона, и на Гай Ричи.

Певицата и екссъспругът й явно са се поизплашили, защото постигнаха временно споразумение - кинаджията най-после разреши на 15-годишния непослушник да посети майка си в апартамента й в Лондон. Роко, който живее с татко си в Лондон, упорито отказва да се премести при Мадона. Звездата изпадна в дълбока депресия от този факт и започна да се бори със зъби и нокти за детето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай