Рачков и Маринов баджанаци! Коя е жената

Поредно високо напрежение между двамата

Рачков и Маринов баджанаци! Коя е жената | StandartNews.com

Пикантни подробности от любовния живот на Димитър Рачков и Веселин Маринов лъснаха в предаването „Като две капки вода“. За първа година естрадният трубадур влиза в ролята на жури в имитаторското шоу, а още с началото на сезона между него и водещия Рачков избухна конфликт.

Певецът от Полски Тръмбеш си изпусна нервите и нападна словесно комика, като си позволи да се разрови на дълбоко в съвместното им минало и се изпусна, че двамата са баджанаци, пише "Ретро".

От своя страна Рачков остана шокиран от обръщението на „баджанак“ от страна на Маринов към него, но Веско убедено продължи да го повтаря. Очевидно актьорът не е знаел, че някога в миналото двамата са делили една и съща жена, без водещият на „Капките“ да подозира. 50-годишният комик и 61-годишният естраден певец са известни донжуани в българския шоуелит и през годините са имали множество скандални връзки и любовни афери. Коя обаче е жената, която е успяла да омагьоса и двама им, така и не стана ясно.

В момента Рачков живее на семейни начала с 27 години по-младата от него русокоса плеймейтка Анита. Двамата са заедно от около 3 години, а любовта им пламна на снимачната площадка на видеоклип на братя Аргирови.

Веско Маринов също съжителства с по-млада от себе си дама. Неговата настояща любима е с не по-малко скандален имидж. Добричлийката Веселина успя да омае изпълнителя на „Горчиво вино“ още докато бе омъжена за предишния си съпруг – крупен бизнесмен от Северна България. От него тя има две деца, които след бракоразводното дело съдът даде на бившия ѝ мъж, тъй като към онзи момент тя била безработна.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай