Приятелка на Явор Кехайов: Имаше много причини да живее

Приятелка на Явор Кехайов: Имаше много причини да живее  | StandartNews.com

Явор имаше много причини да живее и той го правеше достойно. Това каза в сутрешния блок на bTV приятелка на каскадьора Явор Кехайов, коментирайки спекулациите, че той сам е посегнал на живота си. 

„Бяхме в залата, както почти всеки ден. Той се чувстваше по-зле от обикновено, но го отдаваше на претоварването. Каза, че му е лошо, че му е паднала кръвната захар. Дори за миг не му е хрумнало, че може да стане по-лошо", разказа приятелят му Стефан Костадинов. В един момент започнали гърчовете. „Помислихме, че прави епилептичен гърч. Опитахме да се погрижим за него, веднага се обадихме на 112. Явно не е бил епилептичен гърч, а инфаркт", посочи той.

„Няма как човек, чиято религия е да обича живота, да търси причини да се раздели с него", категорична бе Христина Бозева. „Дъщеря му беше най-важната и искаше тя да се гордее с него", добави още тя. „Познанството с него е една благословия. Той беше много особен хибрид, събрал в себе си част от самурай, част от мускетар и част от джентълмен. И всичко това пречупваше през романтизма. Беше един-единствен."

„Явор не питаеше лошо отношение към никой", каза още приятелят му Стефан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай