Петък,

Предсказанията на Нострадамус за 2022

От: Стандарт -
1637
Предсказанията на Нострадамус за 2022
A
A
A
  • Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време на чумата
  • Избухване на ядрена бомба, атентат срещу Путин  и три дни тъмнина в света са част от апокалиптичните му прогнози

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Независимо, че много от прогнозите му така и не се сбъдват, за хората той остава най-големия пророк за последните пет столетия, а случаят с горящата катедрала в Нотр Дам беше едно от поредните доказателства, че думите му не трябва да се пренебрегват.

Колко от прогнозите му за 2021 се сбъднаха?

Макар годината да не е изтекла, изумителен е фактът, че той предсказва още в средата на 16-ти век, че вирус ще превърне хората в зомбита, а 2021 ще  една от най-горещите, в която слънчевите бури ще променят климата на Земята.В периода на продължаващата пандемия все повече се правят препратки с живота по време на чумата. Именно тя е причината за неземната сила, притежавана от Нострадамус, с която лекува болните хора и дава предсказания за две хилядолетия напред.

Знае се, че е написал 6338 пророчества

последното от които касае 3797 година. Катрените на Нострадамус, публикувани в книгата му "Les Prophities"през 1555 г, продължават да очароват света, въпреки че са написани след най-тежкия му период от живота му. Като фармацевт и лекар във Южна Франция, той се разболява от чумата и прекарва една седмица между живота и смъртта.

Известна знахарка в региона го спасява

като му вари всеки ден най-различни билки. Когато се изправя на крака, Нострадамус започва да си спомня виденията и усеща в себе си ни неподозирана сила да чертае бъдещето.Каква е комбинацията от билките, която отваря третото око на човека обаче остава една от най-големите загадки на планетата. Но истината е, че той надгражда виденията си с астрология, която го обсебва до края на живота му, както и различни окултни науки.Тази смес се оказва извънземна, защото успява с абсолютна точност да предскаже идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война.А първата от прогнозите за 2022 вече се сбъдва месеци по-рано, пише edna.bg

Жестока инфлация

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото и среброто ще се считат за активи, в които си струва да се инвестират парите.

Опит за покушение над Путин

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 г. той ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

Изкуственият интелект ще се събуди

Вашият персонален компютър ще може да симулира мозъчната сила на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите са на път да унищожат човечеството.

Експлозия вСредиземно море

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще донесе гигантски вълни

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения.Метеорният поток Геминиди се очаква да започне на 14 декември 2022 г.

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички