Помните ли Мадам Искрено и лично? Пак започна нов живот

Миглена Ангелова събра очите на всички

Помните ли Мадам Искрено и лично? Пак започна нов живот | StandartNews.com

Поредна кардинална промяна в живота на Мадар Искрено и лично. Скандалната тв водеща Миглена Ангелова е скъсала завинаги с телевизията и вече има ново амплоа.

Тя е завършила поредно висше образование на 58-годишна възраст, прдедаде „Ретро”.

Ангелова се похвали, че вече е дипломиран психолог от университет в Русия, а успехът ѝ по време на следването бил отличен. В руския ВУЗ тя придобила три специалности в направлението. Първата била „Практическа психология“, а обучението по нея е продължило 14 месеца. Втората специалност е „Бизнес психология“, която Ангелова изучавала 8 месеца. Третата е „Гещалт терапия“, където обучението също е 14 месеца.

Някогашната тв легенда вече е започнала да практикува и набира клиентела в социалните си мрежи. Не е ясно обаче къде ще посреща пациенти, тъй като от няколко години насам Миглена живее между София и Париж. Във Франция тя се премести заради двете си дъщери близначки Адриана и Стефани, които свиха семейни гнезда там.

Миглена се връща от време на време и в София, където пък бизнес върти актуалният ѝ партньор Кузман. Бившата тв водеща има 5 внучета.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи
123
преди 4 месеца

Умевата жена....

Откажи