Пълна промяна в бТВ. Любими водещи аут, невиждани рокади

Нови лица ще гледаме наесен

Пълна промяна в бТВ. Любими водещи аут, невиждани рокади | StandartNews.com

Пълна промяна в бТВ започва това лято и ще доведе до големи изненади наесен. Любими водеще са аут от ефира, на тяхно място идват нови лица.

Две от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш и Михаил Билалов няма да водят „Съдебен спор“ и „Стани богат“ от началото на лятото. Наесен пък зрителите ще се сбогуват и със Сашо Кадиев, пише „Ретро”.

Докато отсъствието на Джаро ще бъде временно, тъй като му предстояла планирана ваканция, то Нана ще липсва за по-дълъг период от време. Продуцентите на „Стани богат“ са подготвили специален благотворителен минисезон на шоуто, който стартира на 4 юни. Водещ обаче няма да е Билалов, а в неговия стол ще гледаме осем различни лица, които ще се сменят. От екипа издават, че някои от заместниците на титуляря ще бъдат бившият министър на културата проф. Петър Стоянович и актьорът Даниел Цочев.

Другата голяма промяна за сезона засяга и участниците. До тях всяка седмица ще сядат различни звезди, които ще подкрепят осем благотворителни каузи. Сред тях са Калин Сърменов, Ива Дойчинова, Силвия Лулчева, Светослав Иванов, проф. Николай Овчаров, Катето Евро, Мария Илиева, рапърът 100 Кила, актрисата Весела Бабинова, тв водещият Митко Павлов и певецът Стефан Вълдобрев.

От продукцията гарантират, че смяната на Билалов е временна и той отново ще се завърне като водещ на обичаното предаване.

Междувременно запознати издават, че на актьора му се наложило да отсъства, защото започнал снимките на втория сезон на сериала на БНТ „Вина“ в Мелник, който пожъна голям успех. По всяка вероятност продължението ще бъде излъчено още наесен по националната телевизия.

Все по-редки обаче ще са срещите на зрителите с Нана Гладуиш. Водещата на емблематичното щоу „Съдебен спор“ взела самостоятелно решение да разреди тв изявите си. Тя поискала окончателно да стопира телевизионната си кариера, но продуцентите на предаването я измолили да остане.

„Не я пускам“, коментира Жоро Игнатов, който е главен редактор на сеирджийското шоу. В крайна сметка Нана се спазарила да бъде водеща на ротационен принцип и да се сменя с Десислава Тасева, която я заместваше и през миналия месец, докато Гладуиш бе на пътуване в Щатите.

За последните 10 години Нана се утвърди като едно от стабилните телевизионни лица на малкия екран, но имала нужда от творческа почивка и искала да развива другите си дейности, най-вече фондацията си в помощ на жени с диагноза рак на гърдата.

„Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на „На кафе“ с друго лице“, коментират хора от медията. Въпреки че на този етап тв звездата се съгласила да се редува със заместничка, наесен вероятно щяла да се оттегли изцяло.

Тогава мястото си в „Преди обед“ на нов водещ ще отстъпи и Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро още преди няколко месеца заяви, че е изтощен от ежедневните ефири и иска да се развива в киното и театъра. Като негов заместник е спряган актьорът Дарин Ангелов, който в момента е панелист в „На кафе“, но от Би Ти Ви му предложили заплата от 6 хиляди лева, за да стане партньор на Деси Стоянова.

След финалите на всички най-гледани риалити шоута през летния сезон двете големи телевизии Нова и Би Ти Ви ще излъчват основно филми. Единствените нови продукции ще са поредният сезон на „Черешката на тортата“ с шеф Иван Манчев, който вече стартира, както и премиерният български сериал „София вкъщи“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай