Откритие! Паралелните светове съществуват

Това теория доказва връзката между тях

Откритие! Паралелните светове съществуват | StandartNews.com

Нова теория преобръща всичко познато ни до днес. Тя категорично доказва съществуването на паралелни светове. Чрез това могат да се обяснят ексцентричните и фантастични явления, с които се занимава квантовата механика, съобщава телевизия Fox.

Тази хипотеза всъщност обяснява, взаимовръзките и доказва, че всичко във Вселената е неразривно свързано.

Теорията е наречена „взаимодействащи си светове“, пише сайтът „Новото познание”.

Според учените, паралелните светове не само съществуват, но те са в състояние да си взаимодействат с нашия свят на квантово ниво, което от своя страна ги прави уловими за нас.

„Определението за паралелни светове в квантовата механика се е родило през 1957 г.“,  казва авторът на изследването Хауърд Вайсман от университета Грифит в Бризбейн, Австралия.

Според Вайсман тълкуването на теорията за съществуването на паралелни вселени, дава основание на скептиците да поставят под въпрос действителността й, тъй като разклонявайки се паралелните реалности не оказват никакво влияние на нашата действителност.

Теорията на Вайсман и неговия екип е наречена „много взаимодействащи си светове“именно поради факта, че открива връзката между всички паралелни реалности.

„В най-популярните тълкувания на идеята за съществуването на много паралелни светове, битува схващането, че всяка възможна реалност се разклонява в един куп нови реалности постоянно и така се реализират абсолютно всички възможности.

В някои вселени астероидът, който е избил динозаврите, например е пропуснал Земята и те все още съществуват, а в други вселени Австралия може да е колонизирана от португалците“, добавя още изследователя.

Уайзмън и колегите му твърдят, че съществува „универсална сила на отблъскване между подобните светове, която ги разграничава един от друг.“ През призмата на тази сила биха могли да се обяснят квантовите явления.

Все още няма научни изследвания върху възможността човек да осъществи пряк контакт с паралелни светове и свои паралелни реалности, но в контекста на тази нова теория, това вече изглежда реално в близко бдеще.

„Всяко квантово явления е доста необикновено, а стандартната квантова механика не предлага никакво конкретно обяснение  – тя просто дава основа за различни лабораторни експерименти.

Нашата хипотеза твърди, че съществуването на паралелни светове, които си взаимодействат по специален и много фин начин е обичайно явление, категоричен е Хауърд Вайсман.

Надеждите на екипа от учени са, че тяхната теория ще предизвика интерес и в други научни общности, които да започнат работа по нея, за да се дадат отговори на множеството въпроси, които тя поставя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай