Осъдиха звездата от "Приятели" Лиса Кудроу за $1,6 млн.

Осъдиха звездата от "Приятели" Лиса Кудроу за $1,6 млн. | StandartNews.com

И богатите също плачат - особено когато трябва да се разделят с 1,6 млн. долара. Лиса Кудроу ще го изпита на свой гръб, тъй като американски съд постанови "приятелката" да плати на бившия си мениджър 1,6 милиона щатски долара, които му дължи за съвместната им работа към сериала "Приятели", съобщи Асошиейтед прес.

 

Вече екс-мениджърът на актрисата Скот Хауърд твърди, че според устно споразумение, което имали с актрисата, тя му дължи 10 процента от спечеленото с хитовия сериал от 1991 до 2007 докато той я е представлявал и комисионна за всяка допълнителна серия след това. Кудроу на свой ред обаче смята, че изплатените му вече повече от 11 милиона долара преди да се разделят са всичко, което му дължи, съобщава ЕйБиСи Нюз.

 

"Предстои обжалване на постановлението, това решение е само една стъпка от процеса, който ще се реши на апелативно ниво. Моята клиентка има вярата, че в крайна сметка закономерно ще спечели делото", обяви адвокатът на актрисата.

 

Според изнесената на процеса информация, в началото на сериала Кудроу е била най-ниско платената актриса измежду 6-мата "приятели", като стартовият й хонорар е бил 13 600 хил. длр. на епизод, а за последните 18 епизода на поредицата вече е взимала по повече от 1 милион долара на серия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай