Октомври: 5 планети се обръщат. Идва по-лекото

Огледалната дата 10.10 носи нещо чисто ново, звездопад сбъдва желания

Октомври: 5 планети се обръщат. Идва по-лекото | StandartNews.com
  • Огледалната дата 10.10 носи нещо чисто ново, звездопад сбъдва желания
  • Ретроградните Меркурий и Сатурн си отиват, истината излиза наяве

 

5 планети, които сменят посоката си, огледална дата, която носи нещо ново, звездопад, сбъдващ желания. Наскъпващият октомври изглежда доста по-позитивен на фона всички напрежения в последно време. Според астролозите това е идеалното време за нови планове, за разчупване на страховете и за изпълнение на дълго отлагани задачи. Месецът започна с равносметка на изминалото лято, продължава с баланса на Везните и завършва с интуицията на Скорпиона.Едва 4 са неблагоприятните дни, в които трябва да внимаваме за измами, конфликти, лъжи и разочарования - 6, 13, 20, 28.

  • 6 октомври - край на ретроградния Плутон

Първата планета, която ще започне директното си движение, е Плутон, който бе ретрограден от 27 април. Най-отдалечената планета от Земята се свързва с психоанализата, трансформацията на мисленето и вътрешните убеждения. Първите няколко дни на месеца все още имате време да направите анализ на последните 5 месеца, да осмислите грешките си и да си правите изводи. За това много помага Плутон. Но внимавайте, планетата не обича кавгите. Решението на всеки проблем минава през спокойни разговори със солидни аргументи. Ако нямате сили за равносметка, насладете се на следващите дни след 6 октомври - това ще е време за нови запознанства, романтика и любов, общуването ще върви с лекота. Намирането на общ език с хората ще бъде много по-лесно и този ефект ще продължи няколко месеца - до следващата ретроградност.

  • 10 октомври -огледална дата

10.10 е чудесен ден да предприемете нещо ново и да планирате нещата за бъдещето. На този ден единицата ще управлява света, така че всичко ще се получи за тези, които не се страхуват да помолят за помощ и да я предоставят на другите. Голям късмет очаква тези, които не отлагат нищо за по-късно.

  • 11 октомври - край на ретроградния Сатурн

На този ден много семейни разногласия ще изчезнат на заден план, защото Сатурн минава в нормалния си ход за първи път от 23 май. Като планета на хладния ум и последователност, той способства за реализация на грандиозни планове, за смяна на образа, за нова квалификация и работа. Ако още не сте направили нищо от големите промени, от 11 октомври се откриват нови възможности. Планетата ще ви помага да започнете нов бизнес, както и да решите брадясали проблеми. Ще раздвижи всички, които са се вкопчили в мързела и страха. Затова и докато настъпи новата посока на Сатурн, не губете време. Започнете бърз курс за преквалификация, запишете се да учите нов език, тръгнете по събеседвания.

  • 18 октомври - край на ретроградния Меркурий и Юпитер

Най-благоприятният ден от месеца - 18 октомври, го правят две планети, на които свършва ретроградността. Едната е Юпитер, която вървеше на заден ход от 20 юни. Най-голямата планета в Слънчевата система управлява материалните ценности и властта, а когато е в ретроградност е удачния момент за всеки, който е искал да изгради кариера и да подобри връзките с обкръжаващите. След тази дата ще видите много нови звезди, богаташи, управници, които ще се усмихват, ще бъдат мили и приветливи.Останалите, които не са успели да използват задния ход на Юпитер, ще разчитат да се възползват от края на ретроградността на Меркурий на тази дата.Оттогава се връща творческото вдъхновение и сила. С новата посока на планетата се спира и потока от клюки и лъжи, особено характерни за края на ретроградния период, а именно - края на септември и началото на октомври. Внимание! С обръщането на посоката на Меркурий обаче задкусилието лъсва и истината ще се разкрие за много хора. На едни животът ще стане по- лек и приятен, но за други - ще донесе неприятни изживявания...

  • 20 октомври -начало наретроградния Уран

И тъй като в природата хубавото винаги идва с лошото, затова и движението на планетите не е само в една посока. За разлика от останалите 4 планети, Уран влиза в ретроградност и така ще е до 8 януари догодина. Планетата, свързана с най-големите промени, с иновациите, с бъдещето, започва да прави проверка готови ли сме за новия период. Не се изненадвайте, ако се окаже, че интуицията ви работи на бързи обороти, желанието за промяна е изострено, а отстояването на независимостта ви навлича куп проблеми. Това го прави Уран, за да ни подтикне към преоценка на живота, така че да се освободим от всичко ненужно и да дадем пространство за новото. Ако правилно използвате този период, в началото на следващата година ще имате всички шансове по-бързо да се приспособите към огромните предизвикателства, които очакват всички нас. Това означава по-малко емоции, повече реализъм и вътрешен контрол.Това поведение го изисква и разположението на планетата Нептун, която отговаря за тайните, фантазиите и илюзиите. Тя е ретроградна още от 25 юни и ще е така до 1 декември. Така че, оставете чудесата да ви вълнуват само на 21 октомври (защо, ще прочетете по- долу ), а още от началото на октомври свалете розовите очила и дори да ви ужаси реалността, не се отказвайте да се борите за вашето щастие и промяна.

  • 21 октомври - пик на метеорен поток

И накрая, нещо любопитно, мистично, романтично. На границата между Везните и Скорпиона, вечерта на 21 октомври срещу 22-ри, се очаква поредния звездопад. Орионидите са поток, който се образува от отломките на Халеевата комета, а радиантът му се намира в съзвездието Орион. Това е денят, в който, ако вярвате, най-съкровените ви мечти ще се сбъднат. Както знаете, има два типа хора. Едните вярват в чудеса. Други ги създават. Докато гледате падащите звезди,  помислете от коя страна сте и къде искате да бъдете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай