Ограбиха безработен, източиха му банковата сметка

Ограбиха безработен, източиха му банковата сметка | StandartNews.com

Безработният Виктор Омайски от село Стоб, община Кочериново, подаде жалба в Районна прокуратура - Дупница, в която твърди, че някой е изтеглил пари от банковата му сметка, пише Струма.Бг.
Ето и неговия разказ:

"Продадох къщата си с голям двор в с. Стоб за 29 000 лв. Открих си банкова сметка в Банка ДСК и част от парите за къщата в размер на 14 500 лв. ми бяха преведени по сметката през месец октомври миналата година. Теглил съм от тези пари само два пъти по 400 лв., и то с картата от банкомат.

Бях изненадан, когато установих, че някой тегли от парите ми, въпреки че не съм давал дебитната карта на никого. От сметката ми някой е теглил два пъти по 300 лв. Още по-изненадащо за мен беше, когато установих, че тези пари са изтеглени на гишето в офиса на банката в град Кочериново. Това установих от дадената ми разпечатка за транзакциите по банковата ми сметка. В справката е написано кога и в колко часа са теглени на два пъти суми.

Оплаках се на мениджъра на клона на Банка ДСК в Дупница. Той ме посъветва да се обърна към полицията. От камерите в офиса може да се установи кога и кой е теглил пари от сметката ми. Адвокат Николай Николов от Дупница ми написа жалбата до прокуратурата в града и се надявам случаят да се разнищи. Входящият номер на жалбата ми е 204/16 от 29.01.2016 г. Разчитам на правосъдието. В жалбата до прокуратурата описах всичко това, което ви разказах", заяви Виктор Омайски и показа копие от подадената жалба до Районна прокуратура - Дупница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай