Новолуние в Риби носи късмет на 5 зодии

По това време е необходимо да работите върху себе си

Новолуние в Риби носи късмет на 5 зодии | StandartNews.com

Според астролога Татяна Агафонова на 10 март 2024 г. ще видим новолуние в Риби. Предстоящото събитие ще донесе промени за представителите на всички съзвездия, но пет знака на Зодиака ще изпитат благотворното влияние на енергията.

В публикация за Rsute.ru експертът разказа кой ще има най-голям късмет на новолуние. На първо място, експертът отбелязва, че по това време е необходимо да работите върху себе си и да успокоите емоционалната люлка, пише GlasNews. По-добре е да се дистанцирате от суматохата и хаоса и да насочите буйната си енергия към рутина, защото всяка промяна започва с малко и това помага да избегнете разочарования в бъдеще.

Говорейки за основните късметлии на новолунието през март, астрологът отбелязва, че е дошло времето Овните да не се страхуват и да опитват нови неща.

Моментът е подходящ да поемете дълбоко дъх и да продължите смело към целите си. Трябва да поддържате вяра в себе си и да не спирате, когато се появят препятствия по пътя.

Телците, въпреки склонността си към мълчание, ще трябва да общуват много по това време. Периодът е подходящ и за мечтаене и правене на планове. Можете да участвате в проекти и това ще донесе значителни резултати в бъдеще.

Добрите новини ще сполетят Близнаците по новолуние. За представителите на този зодиакален знак се препоръчва да се настроят на работния ритъм и тогава ще стане възможно блестящо кариерно развитие.

За Везни е време да си пожелаете желания и да визуализирате постигането на целта си в медитация. Всичко замислено ще се сбъдне, тъй като с новолунието благоволението на Вселената ще дойде на представителите на тази зодия.

Стрелците ще имат потенциал, който ще им помогне да реализират много идеи. Ще има много ресурси, страст и стремеж, за да реализирате плановете си. Творческият подход към дейностите ще помогне за поддържане на енергия на високо ниво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай