Ново начало! Пълна промяна за Гришо след Мадалина

Тенисистът вече е започнал подготовката си за предстоящата 2024 г.

Ново начало! Пълна промяна за Гришо след Мадалина | StandartNews.com

Пълна промяна за Григор Димитров след раздялата му с Мадалина Геня и загубата от Новак Джокович.

От години Гришо живее в Монте Карло и в свикнал да бъде обграден от лукс както у дома, така и по време на дългите си пътувания до различни точки от света. Този път обаче Димитров предпочете по-различно преживяване. Той публикува на стори и в профила си в Инстаграм кадри от къмпинг с кемпер в мъжката компания на своя треньор и екип.

От описанието към едната снимка разбираме, че тенисистът вече е започнал подготовката си за предстоящата 2024 г. и всички са фокусирани върху това той да продължи да се представя поне толкова добре, колкото в последните месеци, пише lifestyle.bg.

Досега неведнъж бяхме виждали Гришо в петзвездни хотели и изискани ресторанти, но за пръв път го видяхме да си приготвя ориз на газов котлон. Явно това откъсване от света е част от възстановителната и подготвителната програма, а по усмивката му можем да съдим, че наистина му се е отразило добре.

Друго, с което Димитров изненада последователите си в последните дни, е новата му прическа - доста по-къса от предишната. Черно-бялата снимка с новата си визия, която публикува в профила си, събра над 60 хиляди харесвания. "Зареждане... епизод XV", написа той, явно визирайки поредния сезон в професионалния тенис, който му предстои.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Svetoslav
преди 5 месеца

Тази промяна на външния вид ми напомня на някой? Сега остава и да пропее и , не влизай в насрещното Гришо

Откажи