Невъзможно! Каква тайна издадоха в "Ергенът"

Участничките сами си признаха

Невъзможно! Каква тайна издадоха в "Ергенът" | StandartNews.com

Иззаде се голяма тайна за тв шоуто Ергенът, която се случва за първи път в подобно предаване.

Зрителите на "Ергенът" останаха изненадани тази вечер, след като две от участничките разкриха доста сериозно пазена тайна. Става дума за специалистката по маркетинг Памела Иванова и състезателката по плуване Габриела Иванова. Те са съответно на 26 и 25 години и са... сестри. Подобно нещо се случва за първи път в този формат у нас.

"Днес го усетих, че трябва да повикам Габи и да поговорим насаме, да обсъдим нашата голяма тайна. Аз и Габи сме сестри. Никой все още не знае, най-вече Алек. Постоянно съм нащрек, вече започвам на моменти да се напрягам, защото ми е сложно да не те нарека "сестра ми" и край. Ще изтървем всичко", каза Памела.

"Той ако знае че ние сме сестри това ще стопира неговия интерес сто процента. Чувствам напрежение, пеперуди в стомаха, а освен това получавам супер спокойствие като съм с него", добави Габриела.

"Много ми е тежко, че сме така. С нея сме всичко една за друга, връзката ни е много силна, така е било винаги, така и ще остане", коментираха още сестрите.

По-късно в епизода двете се разходиха поотделно с Младенов, но така и не му признаха тайната си, притеснявайки се как ще реагира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай