Не иска и да чуе за него! Дъщерята на Ванко 1 отряза Джизъса (снимки)

Какво се е случило между тях

Не иска и да чуе за него! Дъщерята на Ванко 1 отряза Джизъса (снимки) | StandartNews.com

Източник: БЛИЦ ШОУ

Не би мирно седяло, не би чудо видяло - тази поговорка май пасва идеално на начина, по който Благо Георгиев редува жените и връзките в личния си живот.

Ексфутболистът, който набързо се ожени и едва няколко месеца по-късно се разведе с Полина Спасова, не изтрая много дълго без жена и омая поредната жена в живота си - щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева. За нея дори заяви в "На кафе" пред Гала, че е жената на живота му.

И тяхната история обаче, изглежда няма да продължи дълго, камо ли пък цял живот. Запознати до двойката издават, че към днешна дата Ивана даже не иска и да чува за Благой, а причината била изневяра от негова страна - нещо, което едва ли ще учуди някого.

Този път обаче, той може и да пострада повече, защото още преди да се загаджат, бащата на Ивана - рапърът Ванко 1 предупреди ексфутболиста да внимава да не огорчи дъщеря му, защото ще му се види света тесен. Какво ще се случва още, ще почакаме, ще видим.

Според тиражирани информации, след като разбрала, че й е изневерил, Ивана не се поколебала и на момента изритала Благой, без дори да му даде шанс да се обяснява. Била толкова бясна, че дори не искала да чува и името му, твърдят запознати.

Засега и двамата не са реагирали по никакъв начин в профилите си в мрежата, което подсказва и за раздялата, но, както се казва, все ще го направят в хода на времето./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай