Напрежение. Хванаха ли се Бони и Софка за косите

Какво си казаха двете фолк певици

Напрежение. Хванаха ли се Бони и Софка за косите | StandartNews.com

В много неловка ситуация изпаднаха двете икони на поп фолка Бони и Софи Маринова. Това се разбра от скандален клип, който лъсна в социалните мрежи.

На видеото се вижда как Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, около която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава поздрав в отговор, след което се обръща към колежката си с пожелания: "Бони, за много години! Да сте ми живи и здрави!" Но не получава същото от нея.

Вместо да отвърне на поздрава, Бони гледа втренчено в телефона си и дори в един момент махва с досад, без да прояви дори и малък признак, че е приела пожеланията за здраве.

Наталия Гуркова през цялото време гледаше изненадано и определено се почувства неудобно, а Софка нямаше какво друго да направи, освен да се престори, че е пропуснала поведението на колежката си и продължи да поздравява останалите.

"Уважение да видиш"... "Да е жива и здрава", написа после в социалните мрежи пиарът на Софи Маринова - Тодореско Неделчев, а поста му веднага предизвика огромно количество негативни коментари по адрес на Бони.

"Трудно се преглъща чужд успех и никога няма да разбера подобно държание. Тъжно!", коментира и топ гримьорът Мис Бони.

"Софи е номер 1, а Бони къде е?", питат фенове, а малко по-късно Тодореско реши да премахне клипа.

"Софка и Бони не се мразят. Изразих моето си мнение с клипа, но го свалих, за да не се създава излишно напрежение. Софка даже не иска да коментира. Тя никога няма да оплюе някого, утре пак ще седне на маса с нея. Каза ми: Не ме интересува, не искам и да знам, за мен всички са добри", коментира впоследствие той пред "Телеграф".

Паметливи пък припомнят, че в последните десетилетия Софка и Бони на няколко пъти са били на нож, но само временно, а след това са демонстрирали, че са поне добри познати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи