На крачка от финала! Двойка се раздели с “Един за друг”

Те не се справиха убедително в отборната игра

На крачка от финала! Двойка се раздели с “Един за друг” | StandartNews.com

Още една двойка се раздели с “Един за друг”.

Тя беше една най-цветните и емоционални двойки в петия сезон на “Един за друг” - Петя и Дилян от Сливница, напуснаха реалитито на крачка от последните етапи в надпреварата. Те не се справиха убедително в отборната игра, а изненадващ ход от страна най-близките им хора във Вилата на любовта Петър и Галена ги изпрати вкъщи, без да имат възможност да се докоснат до мечтания от тях финал.

Груповото изпитание подложи на тест физическите, мисловните и аналитичните качества на влюбените участници. Те бяха поставени в екстремна ситуация, издигнати на клатеща се във въздуха платформа. Балансирайки върху нея, партньорите трябваше да отговарят на редица въпроси, свързани с ключови за всяка връзка моменти. Отговорите бяха събрани от най-верните фенове на “Един за друг”. Всяко правилно предположение носеше точки, а всяко падане от платформата - времево наказание в размер на една минута.

Най-добре с предизвикателството се справиха забавните перничани Михаела и Венцислав. Те събраха еднакъв точков актив с инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир, но грабнаха победата благодарение на по-доброто си персонално време. Брокерът Светослав и съпругата му Сияна се нуждаеха от задължителна победа, за да избегнат първата си поява на телевизора, но поредица от грешни решения ги остави далеч от победата. Най-слабо със задачата се справиха фотографите Петя и Дилян, за които това беше втора елиминация за сезона.

Позитивният вот завърши наравно, след като фермерът Петър и неговата половинка Галена решиха да подкрепят Сияна и Светослав, изпращайки най-близките си хора във Вилата на любовта у дома, поради тяхната по-ниска позиция в генералното класиране.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай