На актрисата Диана Димитрова й писна, взе радикално решение

Ето какво написа в социалната мрежа

На актрисата Диана Димитрова й писна, взе радикално решение | StandartNews.com

След година и половина неуспешни съдебни и медийни битки с колегата си Юлиан Вергов, актрисата Диана Димитрова напуска и театъра, и държавата. Това обяви самата тя в дълга публикация в социалните мрежи, пише "Ретро". Звездата от сериала „Откраднат живот“, която се изявява успешно и като художничка, ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България.

Диана Димитрова търси ново поле за изява в другото си амплоа – на художничка. Това става ясно от нейната публикация. Припомняме, че екранната доктор Огнянова обвини в насилие Юлиан Вергов по време на снимките на сериала „Откраднат живот“ и оттогава е отхвърлена от актьорската гилдия. В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна. След скандала ангажиментите на Димитрова пред камера рязко спряха. Тя продължи да играе в театъра, макар и само в две представления – „Тютюн“ във Варна и „Червено и черно“ в софийския Малък градски театър „Зад канала“. Режисьор и на двете е Бина Харалампиева. Те се радват на голям зрителски интерес, но актрисата разкри, че отношението на гилдията към нея като цяло е унищожително. Колежки, които тя не назовава по име, разпространявали по неин адрес грозни слухове и клюки. 

Другият слух е, че е била бременна, но не знаела кой е бащата на бебето, а третият актрисата обобщава с думите: „Мили хора, пазете си децата“. Тя най-вероятно намеква за обвиненията на Вергов, че е писала непристойни съобщения на неговата дъщеря Алена, когато е била едва 15-годишна, и това е провокирало негативизма му към оплакалата се от побой актриса, пишат медии. Според Диана слуховете са пуснати „от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм приета първа по успех в Национална художествена академия и че съм приета първа по успех в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Защо? Тази омраза и завист само ги разболява. Не, те не го усещат, но идва денят. Няма как да не ми е гадно, но преминава през мен за кратко, като мирис от бунище по пътя“, пише актрисата.
Явно Диана отдавна обмисля да обърне гръб на работата си в родния театър, като обедини двете си любими области на изява – киното и рисуването. За тази цел е избрала анимацията. Тя е минала през серия от изпити и ѝ предстои обучение в една от най-престижните по собствените ѝ думи академии в света. Димитрова не споменава нито името на учебното заведение, нито къде се намира то, но става ясно, че най-вероятно е зад граница. Ето какво е написала тя: „Трябва да знаете, че напускам театъра.

Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от вас за най-любима актриса“. Тя казва още, че е имала много предложения за реклама, но ги е отказала. „Нямам нито една гнусна реклама, с която да ви лъжа, въпреки хилядите предложения. Винаги съм била отровена до болка и заради това не съм удобна. Винаги съм била тази, която ще каже истината“, пише още звездата.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Мая Мончева
преди 2 седмици

Който каквото сам си направи и най големия му враг не може!

Откажи
polinata
преди 2 седмици

Не,не-грешиш. Завистливи върти опашки се мазнеха на този уличен побойник,впрочем той сам призна за това,че е такъв Писаха какви ли не гадости по адрес на Диана. Браво Диана,че не се предаде. Горе главата!Всички грозилища застанаха срещу теб,защото ти завиждат,а ти си хубаво момиче, при това с много умения. Успех! С най-топли чувства!

Откажи
123
преди 2 седмици

Браво, напусни тази гнусна държава и бягай далече, нека тука останат самозванци,като Вергов и подобни, които си въобразяват,че с посредствеността си се мислят за звездни актьори, пълна трагедия по български стил, некадърници....

Откажи
Николай Стоименов
преди 2 седмици

Вземи с тебе и бившата на Пулев и не се връщайте повече в България мърши

Откажи
Лиза
преди 2 седмици

Глупав!!!

Откажи
Йокин
преди 2 седмици

Оставете жената на мира.Погледнете себе си,тогава съдете.

Откажи
Бойка
преди 2 седмици

Не е лошо тя да остави на мира читателите.Излагайки на показ личния си живот, дава повод да се вадят изводи,че страда от липса на внимание.Когато има такава драма се реагира на мига, не след като е минал период от време?Освен всичко останало се излагат едни и същи материали.И като последно не прави чест да есъди само едната страна,защото по този начин обиждате и себе.

Откажи
Бойка
преди 2 седмици

Себе си.

Откажи
Дина
преди 2 седмици

Когато съдебната система не си е на мястото, ще побеждава злото.

Откажи
polinata
преди 2 седмици

Точно така! У нас успяват некадърниците с връзки.

Откажи