Морков с онази форма направи министър за смях /ВИДЕО/

Кармел Сепулони стана жертва на хоум офиса

Морков с онази форма направи министър за смях /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Морков с фалическа форма направи министър за смях. Кармел Сепулони, социален министър на Нова Зеландия, стана жертва на хоум офиса. Докато даваше интервю за местна медия на живо онлайн, в офиса влетя сина й. Силно развълнувано, момчето искаше да покаже на майка си на какво е попаднало – морков с фалическа форма.

Интервюто на Сепулони бе прекъснато. А комичният клип стана хит в социалните мрежи. На кадрите се вижда, че малчуганът много държи да покаже на майка си моркова, който намерил в покупките от супермаркета.

Да, това е моментът, в който даваш интервю НА ЖИВО и синът ти нахълтва в стаята, крещейки и държейки деформиран морков, изглеждащ като мъжката част от тялото, написа Кармел Сепулони в „Туитър“, предаде бТВ.

„Да, ние наистина се сборичкахме заради морков пред камера и – да, сега ми е много смешно, но тогава не беше“, пише още министърът.

Сепулони поздрави онлайн и други родители, които жонглират между работа и отглеждането на деца в домашни условия.

В момента Нова Зеландия е в локдаун заради разпространението на коронавирус в страната. На работа ходят само служители на първа линия, а училищата са затворени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай