Млада театрална надежда издуха конкуренцията в "Капките"

Актьорът влезе в образа на Джъстин Тимбърлейк

Млада театрална надежда издуха конкуренцията в "Капките" | StandartNews.com

Младата театрална надежда Владимир Зомбори издуха конциренцията в премиерния епизод на новия сезон на "Като две капки вода". Актьорът влезе в образа на американския поп певец Джъстин Тимбърлейк, който има спечелени 10 престижни награди „Грами“. За песента “SexyBack”, която Зомбори представи, Тимбърлейк печели наградата “Грами” за “Най-добра денс песен” през 2007 г.

Този сезон в журито са дежурните Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов, а новото попълнение е Любо Киров. За смелчаците, приели да имитират български и световни звезди, ще се грижат Етиен Леви, Александра Енева, а този сезон за актьорските превъплъщения ще им помага Владимир Михайлов.

Ето кои са участниците, които ще се борят този сезон за победата в "Като две капки вода": Иво Аръков, Християна Лоизу, Владимир Зомбори, попфолк певицата Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Ган и Панайот Панайотов.

Първи на сцената в новия сезон излезе Иво Аръков, който се превъплъти в R’n’B изпълнителя PitBull и изпълни хита му Fireball. “Абсолютно безапелационно откриване. Бях сигурен, че актьорската игра ще я има, но ти пресъздаде и пеенето страхотно”, каза Любо Киров след представянето. Веднага след него нежната Християна Лоизу бе избрала за свое дебютно изпълнение в „Като две капки вода“ Селин Дион, а комплиментите от Веселин Маринов бяха красноречиви: „Вие сте уникална певица. В един момент наистина си мислех, че това е гласът на Селин Дион“. Фолк-певицата Мария се развихри на сцената в дрехите на звездата Елени Фурейра и на песента, с която кипърката представи страната си на „Евровизия“.

Наско беше безкомпромисен в образа на Стивън Тайлър, а до него като Аеросмит бяха и музикантите от Б.Т.Р. „Страхотно е, че си тук. Ти направи тази песен не с твоя тембър, а с този на Стивън Тайлър“, каза Хилда Казасян. Актрисата Елена Атанасова избра да влезе в бунтарския дух на пънк и рок певицата P!nk. Тя показа цялата енергия на русата изпълнителка, а това донесе и страхотни коментари от журито: „Ти демонстрира голямо актьорско майсторство в тази песен, браво!“, сподели Любо Киров. Джулиана Гани излезе за първи път на сцената като поп-фолк легендата Тони Дачева и песента „Шоколади, бонбони“. „Прекрасно се представи, много ме развълнува и много се забавлявах“, коментира Тони Дачева, която гледа имитацията от първия ред. Последен излезе Панайот Панайотов, който пресъздаде една от най-известните световни музикални звезди – Том Джоунс. „Адмирации за този неуморен глас. Вие сте в страхотна форма“, впечатлен от изпълнението му бе Любо Киров.

Следващият понеделник в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите 8 образа, в които ще влязат звездните участници. Бутонът на късмета отреди Джулиана Гани да бъде Дженифър Лопез, Мария ще изпълни Лили Иванова, Иво Аръков ще трябва да имитира Кичка Бодурова, Християна Лоизу ще се превъплъти в Шакира и Риана, Наско ще сложи костюма на Лучано Павароти, Елена Атанасова ще влезе в света на Гери Никол и 100 Кила, Панайот Панайотов ще трябва да танцува и пее като Тина Търнър, а победителят Владимир Зомбори ще се превърне в Адел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи