Мила Роберт празнува с нова песен

Дъщерята на Ваня Щерева отбеляза края на извънредното положение с парчето "Всичко рязко светва"

Мила Роберт празнува с нова песен | StandartNews.com

Певицата и актриса Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева, реши да отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен, която е първият сингъл от нейния предстоящ дебютен албум „Еготрип“.

„Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така - бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата“, споделя Мила.

„Песента "Всичко рязко светва" е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек“, допълва певицата.

Видеото към песента е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой „любим“ във видеото Мила решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов.

Относно снимачния процес Мила споделя: „Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект до сега“.

Песента е по текст и музика на Мила Роберт, а аранжимента е дело на Явор Карагитлиев – Jazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро Пеев – Jawpains, а оператор е набиращия все по-голяма популярност фотограф Иван Христов.  

Премиерата на албума „Еготрип” бе обявена за месец май, но предвид настоящата ситуация се отлага за есента на 2020 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай