Месец на зодия Дева! Нейното влияние върху зодиака

Какво ще се случи на тези зодии

Месец на зодия Дева! Нейното влияние върху зодиака | StandartNews.com

Овен

Време е да вложите парите си там, където е устата ви, Овни, и през сезона на Девите, ще бъдете щастливи най-накрая да се заемете с правенето на солидни планове. Дали сте шанс на връзката си. И ето, че тя процъфтява и вие се чувствате по- уверени. Сега е време да направите нещо малко по-забавно. Сезонът на Девите ви помага да определите границите си сега и ви дава да разберете, че е нормално да поемете контрола, когато е необходимо.

Телец

Ще забележите, че докато сезонът на Лъва сякаш извади най-доброто от връзката ви. Сезонът на Девата може да е сезонът, в който вие и партньорът ви ще решите да се обвържете един с друг чрез брак или съвместно съжителство. Можете да използвате перфекционизма на Девата, за да разрешите проблемите си, и ако чувствате, че това е моментът да започнете нов режим на хранене или план за упражнения, със сигурност ще намерите здраве и успех.

Близнаци

Ако сте се колебаели напред-назад за решение, което е свързано с любовния ви живот, присъствието на Дева в живота ви ще ви помогне да вземете това решение с яснота и истина. Това, което не искате да се случи, е нещата в романтиката ви да станат неразбрани или хаотични и затова Девата е специализирана в отстраняването на ненужните неща. Това е моментът, в който ще се върнете в правия път по отношение на здравето и физическата си форма и всичко, което влияе на психическото ви състояние. Сега се чувствате много по-ясномислещи, отколкото през сезона на Лъва, и тази яснота ще ви помогне в отношенията с романтичния ви партньор.

Рак

По време на сезона на Дева ще забележите, че ежедневието ви изглежда много добре организирано и рутинните процедури, които съставяте, помагат да сближите вас и партньора ви. Сезонът на Лъва може да е донесъл страстта и забавлението, но сезонът на Девата ще ви помогне да изгладите последните спънки във връзката си. Осъзнали сте, че трябва да планирате време за любимия човек. Нещата не се случват "просто така" и вие сте го осъзнали. Трябва да ги накарате да се случат и те се случват през периода 23 август - 22 септември 2023 г.

Лъв

Кажете здравей на по-добро разбиране за това, което наистина е вашият романтичен живот. Девата е на дневен ред. Вярвате или не, това е голямо облекчение. Натискът е свален и партньорът ви е готов да поеме част от него върху себе си. Миналия месец не искахте да отстъпите пред идеята за споделяне на отговорностите, но сезонът на Девата ви дава да разберете, че е по-добре да споделите всичко. Идеята, че можете да делегирате задължения и задачи, може да изглежда лишена от романтика, но потенциалът за голяма любов се крие в способността ви да се върнете към реалността.

Дева

Това е твоят сезон, Дево, и въпреки че това може да означаваш, че можеш да се превърнеш в най-големия си враг, това не означава, че няма да го обърнеш и да станеш най-добрия си приятел. Вашият аналитичен ум не спи и през сезона на Девите може да се презастраховате. За щастие, имате романтичен партньор, който може да отрази идеите ви, и тъй като сте толкова енергични, партньорът ви ще ви помогне да насочите дивата си енергия в нещо положително. Не сте сами, Дево. Вие сте много, много обичани.

Везни

Сезонът на Девата може да извади на показ придирчивата ви страна, но от друга страна, вие сте доста щастливи, когато сте придирчиви, което може да ви накара да вземете правилните решения по отношение на любовния си живот. Научили сте се да проявявате разсъдливост при избора на партньори и тъй като Девата наистина разкрива перфекциониста във вас, може да намерите някой, който да отговаря на критериите ви. Макар да звучи малко пресметливо, това е част от вашия план. Вие планирате добре. Това, че го правите, по вашия начин, не означава, че не се получава най-доброто. 

Скорпион

Лоялността започва по време на сезона на Девата, което предполага, че вие и вашият романтичен партньор ще преминете на следваща стъпка във вашата връзка. Знаехте, че горещината на сезона на Лъва ще трябва да се трансформира по един или друг начин и изглежда, че сезонът на Девата следва Лъва. По този начин ще преминете от "флирт към пръстен". Умен си, Скорпионе. Обичате да изчаквате, преди да се обвържете, но сезонът на Девата ви предоставя достатъчно причини да кажете "да".

Стрелец

Склонни сте да живеете за бъдещето, което означава, че когато сезон като този на Девата заяви присъствието си, вие сте изцяло за плановете и датите, които предстоят. Вие и партньорът ви сте започнали да се успокоявате от летните забавления и сега вече сте се заели със следващото. Това също е добре, защото сте с човек, който се радва на надеждите и мечтите за бъдещето също толкова, колкото и вие. Енергията на Девата ви помага да подредите детайлите и ви позволява да се успокоите, че "всичко ще бъде направено". Остава повече време за любов!

Козирог

Сезонът на Девата ви помага да бъдете себе си, Козирог. Макар че този зодиакален знак може да наклони везните твърде много към невротичното, вие сте достатъчно силни, за да работите с този вид нервна енергия; тя ви харесва. Що се отнася до връзката ви, тази енергия ви дава нови идеи, а вие процъфтявате от новостите; всъщност отчаяно се нуждаете от тях. Това, което ще ви се случи през периода 23 август - 22 септември 2023 г., е, че вие и партньорът ви ще откриете нови и вълнуващи неща един за друг, които могат само да се подобрят с времето.

Водолей

Това, което сезонът на Девата ви носи по отношение на любовта и романтиката, е проверка на реалността. Има неща, които трябва да разгледате, и през това време, 23 август - 22 септември 2023 г., може да не ви хареса това, което виждате. Това не означава, че върху него не може да се работи, Водолей. Възможно е да чакате партньорът ви да направи първата крачка, докато той може да не знае какво искате. Това е сезонът, в който ще разберете, че ако нещата не вървят така, както искате, от вас зависи да създадете и проявите любовния си живот според вашия план.

Риби

Изгубихте целия сезон на Лъв, за да разберете дали искате да дадете сърцето си на човека, с когото сте в момента, и както изглежда, сте готови да извървите целия път. Подложихте го на тест и сега, когато е сезонът на Девата, признавате, че не само е преминал през контролния ви списък с критерии, но и наистина и искрено харесвате този човек. Дълбокото ви приятелство сега може да прерасне в любовта, която сте подозирали, че съществува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай