Маските падат! Една зодия да не спори с шефа, друга да слуша себе си

Изненади от любим човек ще зарадват огнен знак

Маските падат! Една зодия да не спори с шефа, друга да слуша себе си | StandartNews.com

Напрегнат ден очаква зодиите днес. Маските падат за повечето от тях. Една зодия в никакъв случай не бива да спори с шефа, друга трябва да слуша вътрешния си глас и да не се води от съветите на околните, защото ще сгреши.

Изненади от любим човек ще зарадват огнен знак, а земен не бива да пропуска предложенията, които ще получи. Какво още вещаят звездите за днес, 14 септември 2023 години, вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Оставете се на интуицията да ви води! Ще сгрешите повече, ако се вслушате в мнението на околните. Днес е по-добре да не разчитате на помощ. Имате достатъчно сили, за да се справите сами с всичко, което ви се изпречи на пътя. От любимите очаквайте приятни изненади.

ТЕЛЕЦ - Можете да започнете да работите по нов проект и да подобрите отношенията с вашите партньори. Ако получите примамливи предложения, не се колебайте! Времето е благоприятно и за постигането на споразумения. Отделете внимание и на любимия човек! Покажете му отново, че го обичате!

БЛИЗНАЦИ - Това е ден, в който маските падат. Бъдете такъв, какъвто сте! Не се усмихвайте насила! Кажете това, което ви е на душата, вместо да преигравате в стремежа си да предизвикате съчувствие! Сега е време за решителни действия, но е желателно да не стартирате нови проекти.

РАК - Не спорете с шефа, но ако той нагруби колегите ви, се опитайте да ги защитите! Отнасяйте се с уважение и към по-възрастните! Ако се наложи да избирате между справедливост и жестокост, не се колебайте! Днес е противопоказно да се обиждат и малтретират по-слабите.

ЛЪВ - Ограничете контактите с непознати! Пазете се от интриганти и простаци! На дебелашките шеги „отговаряйте“ с мълчание! Ласкатели ще се опитат да приспят бдителността ви. Не им се връзвайте! Бъдете търпеливи, но пазете личното си пространство от досадниците!

ДЕВА - Старайте се да не вземате прибързани решения! Обмислете всичко, преди да предприемете действия! Дръжте думите и емоциите си под контрол! Полезно е през този ден да си спомните за миналото. Добре е да почетете покойниците.

ВЕЗНИ - Днес сте непредвидими. Проблемите, с които доскоро не сте се осмелявали да се захванете, днес ще ви се струват лесни за разрешаване. Ако дължите на някого пари, е желателно да му ги върнете днес. Сега е моментът да изненадате тези, които обичате, с предложения, на които да не могат да откажат.

СКОРПИОН - Не вземайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всичко, преди да направите каквото и да било! Склонни сте сега да омаловажавате постиженията си, а не трябва. За решителни действия обаче не му е сега времето. Семейните ви отношения може да се влошат, ако не обсъдите проблемите.

СТРЕЛЕЦ - Ако в този динамичен ден се опитате да забавите темпото, може да се почувствате като звяр в клетка. Не се оставяйте да ви опитомят, отстоявайте си интересите! Без притеснения може да преговаряте с високопоставени началници, а у дома ви очакват с отворени обятия. Работете и се забавлявайте!

КОЗИРОГ - Този ден не е никак спокоен, а сега не сте във форма да се надбягвате с времето. Не се намесвайте в спорове за неща, които не ви засягат! Вместо да се самосъжалявате, си набележете цел и действайте! Може да започнете здравни процедури или да посетите козметичен салон.

ВОДОЛЕЙ - Търсенето на работа може да е стресиращо. Безработните представители на тази зодия обаче  не са сами в това трудно начинание. Може да разчитате на подкрепа от приятели. В този ден е добре да се вслушвате в съветите на хората с повече опит. За да запазите семейния мир, правете компромиси!

РИБИ - Отложете важните срещи и стартът на новите проекти за по-благоприятно време! Сега е добре само да завършите това, което сте започнали или да анализирате нещата, които сте преживели и да се промените. Семейните да внимават с децата, насърчете ги в стремежа им да станат по-добри!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай