Мария релаксира с вана

Игнатова остава вкъщи с книга и любимите мъже -сина си Виктор и Рачков

Мария релаксира с вана | StandartNews.com

София. Любимите мъже - синът Виктор и Димитър Рачков, ще бъдат около Мария Игнатова по празниците. Тя признава, че е очаквала с нетърпение почивните дни и заради още нещо - да остане в компанията на хубава книга и релаксираща ароматна вана.

Но и други празненства могат да се заформят около красивата блондинка. Сватбеният марш може да озвучи най-предизвикателното превъплъщение на Игнатова и Рачков - на официални съпрузи. Такава мълва тръгна по повод петата годишнина, откакто се загаджиха. За случая Мария е подготвила множество изненади за любимия си, издават техни близки.

"Сама се учудвам колко време мина и колко неусетно. Имали сме, разбира се, и трудни периоди, но си пасваме толкова добре в ежедневието и чисто битово, че всичко разрешаваме с лекота. За омръзване пък и дума не може да става, защото аз не се оставям да му омръзна. Той също така се старае", коментира Мария пред hotarena.net.

Чаровната блондинка се надява съвместният им живот да е изпълнен с положителни емоции както и досега. Двамата гледат в една посока, понеже ги свързват и професионалните ангажименти и няма място за сръдни, защото някой от двамата е зает.

Рачков пък развесели аудиторията на Music Space TV, като сподели, че вероятно със Зуека ще се превъплътят като Здравко и Катя от "Ритон", за да уважат желанието на зрителите от Нова. Който е с по-голям релеф, той ще е Катя, отсече комикът. Подкачен дали със Зуека си приличат като две капки вода с тези голи глави,той отвърна: "Преди аз бях по-хубавият, сега сме като две капки вода."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай