Маги Халваджиян изуми с изповед. Ванга изгонила баща му

Най-добрият продуцент разказа невероятни случки от живота си

Маги Халваджиян изуми с изповед. Ванга изгонила баща му | StandartNews.com

Най-добрият продуцент у нас Магърдич Халваджиян изуми всички с изповед, направена в автобиографията си „Без реклами”. Книгата вече е хит.

Уникално признание! Разкритието на Маги Халваджиян

Едно от шокиращите признания в нея е за Ванга. Пропочицата от Рупите изгонила бащата на продуцента Магърдич Халваджиян, защото той не вярвал в паранормалните й способности, пише Шоу БЛИЦ.

Голям вой срещу Маги Халваджиян. Причината

Майката на телевизионера посетила гадателката още преди раждането му в компанията на съпруга си-куклен артист. Той обаче бил скептичен към възможностите на Ванга и не пожелал да влезе в къщата й. Балерината Юлия обаче пристъпила прага и още от вратата петричкият феномен отсякъл:

”Кажи на онзи арменеца, дето седи на двора отвън, да си тръгне, щом не вярва в мен. И майка ми си глътнала граматиката. Баща ми винаги имаше обяснение за тези неща. Според него майка ми е обяснила вътре, че има гадже арменец, който я чака навън и не иска да влезе. Те така правят врачките: събират предварително информация и после хоп-познават”. Е щеше да е много лесно, ако беше така. Баща ми в по-късните си години много е говорил за това и викаше: Абе, аз не го разбирам това, но не мога да го отрека. Сигурно има нещо. Да, сигурно има нещо. Аз например вярвам, че не сме сами във вселената. Вярвам в извънземни...”, пише Магърдич.

Маги Халваджиян оглави "Форбс"

През 2008 година той продуцира предаването „Ясновидци” по Би Ти Ви, което събираше екстрасенси, които да разрешават различни казуси. Когато отсявали кой да влезе в него, част от тях дори заплашили Маги с проклятие, ако не ги одобри за участие. Шоуто, чиито водещ е вече забравеният Николай Георгиев, става толкова популярно, че румънска телевизия кани Халваджиян и екипа му да направи същото предаване и в северната ни съседка. По онова време той вече има сериозен опит зад гърба си със снимането на клипове и предавания като „Море от любов” и „Сладко отмъщение”, а брат му Джуди продуцира „Господари на ефира”. Малко след старта на „Сладко отмъщение” арменецът се запознава с Димитър Рачков, който се справя прекрасно с ролята на мутра.

Голям трус! Изоставиха ли Маги Халваджиян

”Виждах го за първи път и ми направи силно впечатление. Въобще не приличаше на комик, играеше супер сериозно”, спомня си Халваджиян.

Истина е! Магърдич връща Рачков с гръм и трясък

По-късно Малин Кръстев трябва да напусне воденето на Господарите за месец, защото снима филм. Той предлага Рачков да го замести и Маги харесва воденето му и така започва възхода на актьора като телевизионер. Продуцентът го кара да напусне Народния театър, където по онова време Митко е на щат и да се посвети изцяло на продукциите на фирмите на братята. Рачков остава плътно до Маги и днес, въпреки че след скандала между арменеца и Би Ти Ви първата частна телевизия предлага огромни възнаграждения на Митко и Мария Игнатова, за да останат на работа там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи