Лошо. Жената на Орлин Горанов побесня заради Кристина

Защо се стигна до неочакваната интрига

Лошо. Жената на Орлин Горанов побесня заради Кристина | StandartNews.com

Избухна една неочаквана интрига, свързана с известни наши поп изпълнители.

Любопитна заигравка се случи между дългогодишните дуетни партньори Орлин Горанов и Кристина Димитрова

В гилдията се шушукаше, че двамата не са само приятели,  а по-специални приятели. Клюката обаче не се потвърди, поне досега.

А причината за нея е игривият нрав на Кристина Димитрова. Певицата има два брака зад гърба си, от които има двама сина и доста по-младо гадже, с което живее от години.

Поредните й снимки доказват, въпреки нейните 63 години, не спира да желае да се харесва на мъжете.

Само че сред тях изпъкна колегата й Орлин Горанов, който под снимката й написа „Русалка“. Именно този комплимент накара благоверната му Валя да изригне като вулкан.

Въпреки възрастта си Кристина Димитрова се радва на стройна фигура, която твърди че не поддържа с тренировки и гладуване.

Орлин Горанов и съпругата му Валя са заедно повече от 33 години и се славят като едно от най-стабилните семейства в гилдията.

Само че забележката на съпруга й към Кристина накарала Валя бясно да ревнува и да фучи като тайфун, коментират близки до звездната фамилия, твърди Клюки.бг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи
Жена от квартала
преди 1 месец

Максим Каракаш и младата му любовница ли го ползват продукта. Бизнесменът отдавна е отпратил сина си в чужбина, жена си Таня я праща на държавна работа. А той се гушка с бизнес асистентката си по цял ден.

Откажи