Лоши новини за Рачков и Халваджиян

Драма в ефира на Нова

Лоши новини за Рачков и Халваджиян | StandartNews.com

Нова телевизия се похвали с успешен старт на новия есенен сезон, в който всичките й предавания бият конкурентите си по bTV. 

Единствено "Забраненото шоу на Димитър Рачков", което вече се излъчва в неделя, не може да бие рейтинга на "Гласът на България" по bTV, показват официалните пийпълметрични данни.

Според тях NOVA подобри собствените си рекорди през месец септември, когато стартира всички предавания от новия телевизионен сезон. Аудиторният дял сред зрителите в активна възраст (18-49 г.) през септември е бил 32,6%, което е и новата най-висока стойност в историята на NOVA (предишният рекорд беше отчетен през месец май).

"Сделка или не", "Черешката на тората" и "Игри на волята" буквално смачкват конкуренцията в часовия пояс след централните новини, пише Hotnews.bg. Добри резултати, които превъзхождат конкуренцията отбелязват сериалите на NOVA "Ол инклузив", "Алея на славата" и крими поредицата "Клетката".

Единственото изключение е предаването на Димитър Рачков, което има дял 28.0 срещу 34.6 за "Гласът на България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Габи
преди 6 месеца

Жалко за ниското самочуствие и наивност на зрителите в залата и пред екрана на този халтурен буламач. Алчността на някои продуценти и участващите в блудкавите им измишльотини нямат предел. Трябва да защитаваме достойнството и себеуважението си като игнорираме тези буламачи.

Откажи
Шошкин
преди 6 месеца

Tоя дрисльо Рачков е време да бъде изхвърлен отвсякъде.Не е артист,не е и и тересен,щото е ПроздЪ.

Откажи