Лоши новини за Бритни Спиърс

Съдът взе решение

Лоши новини за Бритни Спиърс | StandartNews.com

Бритни Спиърс официално приключи делото за попечителство, което водеше дълго време с баща си Джейми. Въпреки че настойничеството бе прекратено още през 2021 г., съдебното производство по този казус приключи едва тази година.

Таблоидът TMZ посочва, че съдът е решил Бритни да плати съдебните разноски на баща си, които са в размер на 2 млн. долара. Тя не се очаква да получи нищо. И в тази връзка нейни близки приятели коментират, че това я е вбесило, особено след като е похарчила милиони за адвокати.

Припомняме, че звездата попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и наркотици. Години наред семейството й е нарушавало правата й по време на настойничеството и я е малтретирало, като напълно е контролирало живота и финансите й. Самата Спиърс призна, че й е било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала.

"Искам да мога да се омъжа и да имам дете", каза тя по време на изслушване за попечителство през 2021 г. Когато беше под негово попечителство, феновете бяха много притеснени за нея и поискаха освобождаването на певицата от него. Притесненията им обаче не стихнаха, дори и след като бе освободена.

Самата Бритни не реагира добре на опитите на феновете да разберат как се чувства и помоли да не се бъркат в личния й живот.

Междувременно "Джейми е развълнуван, че всичко това е приключило", споделя Алекс Уайнгартен, адвокат на бащата на певицата. 

"Той иска най-доброто за Бритни, нищо друго".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Лалаланд
преди 2 седмици

Всичко е интереси и жажда за пари на хората край нея, дори на баща й.

Откажи