Ламбо мислел силикона за болест

Ламбо мислел силикона за болест | StandartNews.com

Сега вече знам какво е, имам го в окото, казва Мастера

Стефан Данаилов нямал идоли в професията. "На 27 години аз вече бях известен. Учил съм се от големите актьори, с които съм играл на сцената, но никой не ми е бил кумир. Таланта или го имаш, или го нямаш", разкри Ламбо пред Башар Рахал по bTV преди вечер.

"Мастер, защо когато ни учеше на занаята, не ни каза нищо за самотата на актьора", попита възпитаникът на професора от НАТФИЗ. "Защото тогава, преди 20 години, нищо не знаех за нея", отвърна легендарният майор Деянов и допълни, че пъвото впечатление от студента му с българо-ливански корени Рахал било за "дългуч с голям нос и крива уста". Професорът излезе от обичайния си сериозен тон и говори откровено за първия път, в който е видял силиконов бюст. "Стори ми се, че е някакво заболяване. Защото го бях пипал и преди и останах изненадан. Нищо не знаех за силикона. Но днес вече знам - имам го в окото си", каза Ламбо, който скоро отново излиза на сцената в "Пигмалион" в Народния. Засега обаче не смее да поеме други роли, защото не е добре с очите, пък и се страхува дали ще може да издържи цял спектакъл. "Но от ракийката не се отказвам, въпреки че не ми дават. Пийвам по малко", призна си искрено Данаилов.

По време на шоуто любимият на целия народ актьор за първи път се изяви и като режисьор. Под неговото ръководство Башар и Славена Вътова пресъздадоха култова сцена от "Дами канят".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай