Кой ще замени Саманта в "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър разкри, дали ще търсят заместник на Ким Катрал

Кой ще замени Саманта в "Сексът и градът" | StandartNews.com

След като стана ясно, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис готвят продължение на "Сексът и градът" без Ким Катрал, феновете се питат дали ще бъде намерен заместник на героинята й Саманта Джоунс. Репортери изловиха Паркър из улциите на Ню Йорк и я попитаха относно актьорския състав на предстоящия сериал "And Just Like That".

"Няма да представим четвърта героиня. Имаме Ню Йорк като страхотен герой. Ще има много нови и интересни персонажи, от които сме доволни", разкри екранната Кари Брадшоу.

Паркър сподели още, че снимките на поредицата все още не са започнали и че ваксината против Ковид-19 играе важна роля в това. Тя призна, че Катрал ще й липсва и отново отрече слуховете за вражда между двете. 

Очаква се Паркър, Никсън и Дейвис да приберат по 1 милион долара за всеки от десетте нови епизода. Сериалът ще проследи приятелството на Кери, Миранда и Шарлот и любовния им живот на тяхната 50-годишна възраст. Всеки епизод ще е с продължителност 30 минути и снимките, според сегашния план, трябва да започнат в края на пролетта.

Ким Катрал отдавна обяви, че няма желание да се включи за поредн път в играта. Говори се, че както винаги става дума за пари - актрисата била недоволна, че Паркър като продуцент прибира лъвския пай от приходите на поредицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай