Кой е бизнесменът с 35-метрова яхта в Монако? (СНИМКИ)

Един от най-богатите хора у нас се отдаде на едномесечна почивка

Кой е бизнесменът с 35-метрова яхта в Монако? (СНИМКИ) | StandartNews.com

Един роден бизнесмен вече цял месец е на почивка на 35-метровата си яхта. Бижуто акостира край бреговете на Халкидики и Монако, а персонал от 11 души се грижи за комфорта на семейството му по време на годишната им почивка, съобщи struma.com.

Невероятната яхта е на благоевградският бизнесмен Николай Динков-Нинджата. Той плава заедно със съпругата си Полина и двете им дъщери като повече от 30 дни са край остров Халкидики. С 35-метровата яхта, която Динков купи преди години, по повод годишнина от сватбата си с Поли, семейството пори вълните, наслаждавайки се на морската шир, далеч от градския шум и суета.

Яхтата е акостирала това лято освен край браговете на Гърция и в Монако, където са паркирани яхтите на едни от най-богатите хора в света.

Бижуто носи името "Нов живот"/ New life/, разполага с 4 спални.

"Кръстих яхтата "Нов живот", защото съм загърбил стария си живот и много хора в него", казва шеговито бизнесменът, известен с екстравагантните си покупки и страстта си съм луксозните автомобили и лукса в живота си.

Динков притежава най-скъпия автопарк в региона - две Ферарита, Ролс Ройс, Порше Панамера, два автомобила Ауди А 8 и продължава да се оглежда за още спиращи дъха машини. "Човек освен да работи и да печели, трябва да знае как да харчи парите си, за мен да доставя удоволствие на любимите си хора, съпругата и децата ми, е смисъл в живота.

Цяла година работихме много, затова и можем да си позволим един месец на релакс без ограничения. Осигури си лукса, другото само ще дойде, казва с усмивка, собственикът на една от най- мощните строителни фирми в областта и човекът, който спечели над 7 млн. лв от тотото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай