Китодар Тодоров: Страх ме е от публиката

Китодар Тодоров: Страх ме е от публиката | StandartNews.com

Имам страх от публика и изпадам в див ужас в деня преди постановката. Направо е кошмарно. Забравям си текста - друг мой голям минус. Това призна актьорът Китодар Тодоров пред bTV. Попитан защо, след като има страх от публиката, е станал актьор, той отговори: "Нямам представа. Просто ми харесва. Професията е хубава, но аз май не се вписвам много. Трудно уча текст. Участвал съм в постановки, но текстът ми не е подреден в главата. Забравям го. Веднъж една песен с мръсен текст ми влезе в главата и стана страшно. Излизам на сцената и - бяло петно. Само текстът на песента. Казах една реплика и после пълна импровизация. Не помня, бе хора. Всичко ми изчезва."

Актьорът призна още, че от близо 1 година не гледа телевизия. Със сина му гледат филми и само за това ползват телевизора вкъщи.

"Съпругата ми не се интересува много от актьорската професия, аз пък не се интересувам от нейната. Тя е юрисконсулт. Обеща ми, че ще се лиши от телевизия, ако аз се лиша от компютъра. Така тръгна всичко."

Китодар сподели още, че е изключително мързелив. "Мързи ме за всичко, но за сметка на това съм постоянен", каза с усмивка комедийният актьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай