Хороскоп: Везните кипят от енергия, стрелецът получава ценна идея

Седмицата започва с благоприятно влияние на звездите върху нашия живот

Хороскоп: Везните кипят от енергия, стрелецът получава ценна идея | StandartNews.com

Седмицата започва с благоприятно влияние на звездите върху нашия живот. Ще има много позитивни случки и ще можем да си отдъхнем след един сравнително тежък в астрологично отношение уикенд. Ако сте вярващи, то днес трябва да се помолите горещо за това, което искате да се случи. Духовното взима превес и ни води към осъществяване на най-съкровените желания.

Овен

Навлизате в период, който носи носталгични спомени. На много от дамите, ще им се иска да се върнат в миналото, за да се позабавляват. Ако желанието да се срещнете с бившето гадже, не ви дава покой, може да му се обадите, но не очаквайте миналото да се повтори!

Телец

Избягвайте конфликтите на работното място! Дори и да не одобрявате методите на своите началници, в този ден не си позволявайте да ги критикувате! Вашите знания и опит ще ви помогнат да спечелите съмишленици. У дома са възможни тревоги, свързани с болест на ваш близък.

Близнаци

Ще забележите своите качества и недостатъци. Известно раздразнение може да ви отдалечи от поставените цели. Време е да действате по-уверено, без да изисквате същото от другите. Общуването и контактите ще носят емоционален заряд, затова поддържайте баланс в себе си!

Рак

Денят е добър за нови начинания. Можете да разчитате на успех, ако разширите мирогледа си. Времето е благоприятно и за посвещение в учения, свързани с обмен на енергия. Влюбените ще бързат да изпълнят служебните си ангажименти, за да се отдадат на страстта си.

Лъв

Това е вашият ден за велики дела. Началото на всяка важна работа поставете сега! Всичко, с което се захванете, ще ви се удава. Денят е добър и за пътувания, и за промяна на работното място, и за учение, и за любов. Жените от този знак ще покорят мъжете, които харесват, със своя чар.

Дева

Заемете се с реализацията на своите планове, но не насилвайте околните да споделят вашите възгледи! Ако сте прекалено настоятелни, ще ги отблъснете. Може да ви изненадат с предложение за нова работа. Обърнете внимание на сърдечно-съдовите заболявания и на нервната система!

Везни

Кипите от енергия и няма да усетите как ще си изпълните задълженията на работното място. В този ден е добре да отидете на фитнес. Физическите упражнения ще ви се отразят много добре. Мъжете може да експериментират с любимата, да опитат нови пози.

Скорпион

Времето е подходящо за самостоятелна работа и повече лична инициативност. Възможна е смяна на преоценката и възгледите. Не си претоварвайте зрението! Ограничете горчивото и сладкото! Денят е добър за начало на нови любовни връзки, но не и за авантюри. Семейните да внимават!

Стрелец

Интуицията няма да ви подведе. Важно е обаче да се вслушвате в съветите на околните. Непознати хора може да ви дадат ценна идея. Обръщайте внимание на знаците на съдбата! Ако сте объркани, може да намерите отговор на въпросите си в свещените текстове.

Козирог

Мъжете ще трябва да се справят със своята ревност, а дамите не бива да се опитват да натрапват на околните своите идеи и желания. Може да започнете да се изкачвате по стъпалата на кариерата, да започнете нов бизнес или да се преборите за по-добро заплащане на труда си.

Водолей

Опростете стъпките, които трябва да направите за постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви!

Риби

Заредете се с търпение! Оставите нещата да се случват, не искайте всичко да става изведнъж! Мъжете от този знак може да имат успех в сделките с недвижими имоти, а дамите – с покупката на стоки, за които отдавна са си мечтали. Може да ви измъчват старите хронични болежки.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай