Като в сапунка. Тежката изповед на Емануела

Нейният разказ

Като в сапунка. Тежката изповед на Емануела | StandartNews.com

Емануела е една от новите звездни участници, които ще разкършат снага под музикалния съпровод в танцовото шоу "Денсинг старс", което стартира съвсем скоро по bTV.

Фолкпевицата се впуска в сериозно предизвикателство, а появата й със сигурност ще предизвика много голям интерес, предвид факта, че често в публичните си изяви Емануела изненадва с провокации и атрактивно поведение.

Вероятно няма неин фен, който да не знае, че истинското име на певицата не е Емануела, а Емилия Цветкова, но малцина знаят, че тя решава да го смени след едно турне в Щатите преди години.

Към музиката пък Емануела започва да се увлича още по времето, когато баба й я е люлеева в люлката, защото тогава й е пускала различни песни. И така въпреки че впоследствие родителите й искали тя да се занимава с медицина, Емануела все пак избрала да се яви на музикален конкурс. След това майка й и баба й спират да й говорят за цели 4 години, както става ясно от самата изпълнителка в редица интервюта.

Заради натоварения си график пък, Емануела, която е и майка на две деца - Христо и Димитър, не крие, че от години се налага да взима антидепресанти, защото интензитета й причинява различни състояния, които явно й е трудно да овладее сама.

Като почти всяка популярна личност и Емануела има своите суеверия и странности. Например, след всяко участие винаги мие колата си./show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
РАЧКОВ
преди 2 месеца

Обикновена курва

Откажи