Канят Камелия във "ВИП брадър"

Канят Камелия във "ВИП брадър" | StandartNews.com

Силвия и Теди Кацарови се колебаят, Жена Бергендорф и Криско готови от раз да влязат в Къщата

Поредният сезон на хитовото риалити „ВИП брадър" би трябвало да зарадва зрителите с нова порция клюки и интриги от 19 септември. Продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев обещават още по-яки скандали и още по-колоритни участници. След като дълги години Мадам "Искрено и лично" отказваше да влезе в Къщата, този път е склонила срещу доста солиден хонорар. Миглена Ангелова умее да забърква емоционални екшъни, така че винаги е "добре дошла". "Бум" се очаква от една от най-одумваните светски двойки напоследък - Елен Колева и Калин Терзийски. Публиката очаква от Красавицата и Звяра най-после да вдигнат окончателно завесата над своите пикантни и душевни отношения - а това ще е супер за рейтинга. Жана Бергендорф е друга очаквана "бомба" без закъснител. Провокативната певица е на път да отърве кожата с минимални последици от кошмара, в който се забърка преди 4 месеца, когато бе хваната да шофира друсана с трева. Тя ще бъде съдена за пътно-транспортно произшествие, докато е била под въздействието на наркотици, но това ще стане, когато свърши ваканцията на магистратите. Така че за Жана е твърде изгодно да влезе в шоуто, за да поизчисти имиджа си. Освен с победата си в "Х Фактор" и двете песни, които пусна след това, името на ексцентричната дама бе забъркано и в бой с любовник. Така че фриволната мацка няма да е много придирчива към хонорара - слуховете, че е поискала 80 бона явно са силно преувеличени.

И през идващия сезон целта на продуцентите е сред съквартирантите да има представител на естрадната гилдия, както бе и в последните две издания - "Ритон" и Кичка Бодурова миналата есен, Данчето Христова преди тях. Сред спряганите имена са Силвия Кацарова и дъщеря й Теди. Според проучване на екипа те били доста желани от феновете за бъдещи съквартиранти. Нели Рангелова обаче упорито се дърпала. Предложеният й хонорар не я задоволявал, преговорите продължават. Говори се, че продуцентите били склонни да дадат повече пари на далеч по-атрактивната чалга певица Камелия, която на първата им среща е отказала 70 бона. "Може да не съм на върха в момента, но знам какво представлявам и какво мога да направя за това риалити. Не съм от кротките и пасивните играчи като някои други колежки", заявила със самочувствие сексимволът на фолка, която също е сред най-желаните от поклонниците на зрелището.
Изненадващо обаче Сашка Васева е отказала да влезе във ВИП къщата. „Основният ми проблем е клаустрофобията. Правилата на играта изискват да стоим затворени в помещения и вратите да са заключени. Мен това не ме устройва, защото започвам да се чувствам изключително зле", обяснила дупнишката Мадона.
За пореден път е отправена покана към Глория - призна самата тя в интервю. Обещават й 100 бона. Рени засега е единствената от гилдията, за която се знае със сигурност, че влиза в играта.
Тв водещата и актриса Лазара Златарева, известна повече като Кака Лара от култовото детско предаване на БНТ "Милион и едно желания", ще бъде един от участниците във "ВИП брадър".
С Тупарев са постигнали консенсус по всички точки от договора й и преди няколко дни тя го е подписала. Задължително ще има и кулинарно присъствие. Най-вероятно това ще е Ути Бъчваров заради факта, че Тупарев продуцира и неговото кулинарно шоу „Бързо, лесно, вкусно".
Един от сигурните участници е рап сензацията Криско. В последните години хитмейкърът не слезе от екран и участва в почти всички възможни риалитита. В момента дребничкият габровец снима криминален филм, в който участие взимат единствено чуждестранни актьори. Той се надява покрай престоя си в най-популярната българска къща, да успее да направи реклама и на лентата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай