Източник разкри подробности за състоянието на Чарлз

Въпреки здравословните си затруднения, той продължава да се появява

Източник разкри подробности за състоянието на Чарлз | StandartNews.com

Източник, близък до кралското семейство, казва, че крал Чарлз "се ​​справя добре" с лечението си от рак, но въпреки ограничените му изяви, все още има нарастваща загриженост за здравето му.

„Въпреки че той разкри, че има форма на рак, това не направи нищо, за да потуши спекулациите за това колко сериозно болен може или не може да бъде“, казва кралският биограф Сали Бедел тази седмица заглавна история. „Това е не прави никакви услуги на монархията. Той е държавен глава и има конституционни последици."

Чарлз потъна в скръб. Нова трагедия покруси Бъкингам

 

Близо 19 месеца след като се сбогуваха със своя матриарх кралица Елизабет, която осигури десетилетия стабилност на семейството и нацията си до смъртта си на 96 години през септември 2022 г. кралските особи изглеждат уязвими. 

Заедно с отсъствието на принц Хари и Меган Маркъл след тежкото им напускане през 2020 г., сегашната атака от проблеми изглежда безпрецедентна. 

„Монархията трябва да бъде тази котва във времена на проблеми и всяко усещане за нестабилност, което е неизбежно, когато двама от ключовите играчи са извън строя, е разбираемо“, казва Бедел Смит. 

Добавя Катрин Майер, която написа биографията "Чарлз: Сърцето на един крал" : „Това масово разкрива как кралското семейство се превърна от твърде много хора в твърде малко хора за кратко време.“ 

Какво планира Хари за Чарлз

Докато кралските особи се справят с тези предизвикателства, светлината на прожекторите се засили върху краля. На фона на диагнозата му рак, която дворецът обяви на 5 февруари, без да разкрива точния вид рак, той остава централна фигура. Въпреки здравословните си затруднения, той продължава да се появява, посещава църковни служби и споделя гледки от живота си, включително снимка, показваща благодарността му за вдъхновяващите картички за оздравяване, които е получил, и видеоклип от обикновено личната му седмична среща с министър-председателя Риши Сунак.

С нарастващия натиск, дворецът излезе с кратък коментар, отбелязвайки, че принцесата на Уелс „продължава да се справя добре“ по време на възстановяването си. Тази оскъдна актуализация – заедно с краткото наблюдение на кралската особа, возеща се в кола с майка си, Карол Мидълтън  в понеделник – идва на фона на това, което един вътрешен човек от двореца описва като пълно „радиомълчание“ по отношение на нейното състояние.

„Всички се чувстват обезпокоени от несигурността и има твърде много несигурност около монархията в момента“, казва Бедел Смит. „Кралица Елизабет казваше: „Трябва да ме видят, за да ми повярват.“ 

За Чарлз и неговото управление е важно обществеността да знае малко повече.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи