Чарлз потъна в скръб. Нова трагедия покруси Бъкингам

Почина близък приятел на кралското семейство

Чарлз потъна в скръб. Нова трагедия покруси Бъкингам | StandartNews.com

Един от най-дългогодишните приятели на Негово величество Иън Фаркуар почина на 78-годишна възраст в имението Хайгроув. Известният ловец е бил конник на кралицата майка и е служил в кавалерийския полк на британската армия.

Чафаркуар беше близък и с кралица Камила, живеейки в имението на краля, тъй като в продължение на много години живееше в един от имотите на монархията, предава "Телеграф".

Бригаден генерал Андрю Паркър Боулс, първи съпруг и приятел на Камила, каза пред Daily Mail, че ситуацията е „много тъжна“ и че той е бил в лошо здраве през последните няколко месеца.

Той описа приятеля си като „див като ястреб в младостта си, но винаги много забавен“. Паркър Боулс добави, че „Капитанът“, както е известен Фаркуар, ще бъде „остане в историята като един от великите господари на хрътките“.

Новината за смъртта на приятеля му идва, докато крал Чарлз продължава лечението си от рак. Преди дни Негово величество започна отново да изпълнява част от кралските си задължения.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи