Изненадваща рокада в хитов сериал по БНТ (снимки)

Коя е новата звезда

Изненадваща рокада в хитов сериал по БНТ (снимки) | StandartNews.com

Юлиан Вергов се оказа голямата изненада сред актьорския състав на любимия сериал „Вина”, чиито първи епизод бе излъчен на Ивановден.

Актьорът пристигна един от първите на премиерата, която събра негови колеги, министри, телевизионери и журналисти в студио №1 на БНТ. Вергов бе в син костюм и вечните си кецове, с тен, който дължи на карането на ски и широка усмивка, която не слезе от лицето му. Той се нареди на първия ред, за да гледа епизод №1 на „Вина” и дори се успокои водещите Надя Иванова и Стефан Щерев, че и те могат да се доредят до роля във филма, като се провикна от място: „Засега нямате участие” и така наруши сценария, видя Hotnews.bg.

Думите му се чуха от зрителите пред телевизора и дори за миг смутиха Иванова. Плътно край Вергов бяха Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Владимир Зомбори с жена си Весела Бабинова, Елена Телбис, Кристина Верославова, шефът на БНТ Емил Кошлуков. Водещият на „Преди обед” Петър Дочев прекара вечерта в компанията на колегата си Веселин Анчев, който е коментатор в предаването тази седмица. Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски бяха изключително елегантни във вечерните си облекла. Параскева Джукелова закъсня, защото имаше представление в Народния театър, а големият отсъстващ бе Герасим Георгиев-Геро.

Двама министри-на земеделието Кирил Вътев и на културата Кръстю Кръстев се смееха от сърце на шегите в сериала, който веднага прикова вниманието на зрителите. Счупена чаша с вино стана причина гостите да пророкуват успех на „Вина”, но всъщност причината са сценаристите Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Те трябва да бъдат поздравени за силния старт на втория сезон, който се отличава със реалистичен диалог, интересни ситуации и пълнокръвни образи, което е рядкост за български филм. Работата на режисьора Виктор Божинов е както обикновено перфектна. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на съвременните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в епоха – Росица Бакева.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай