Изненада! Кой влиза в новото шоу на Халваджиян

"Звездите в нас" тръгва през есента

Изненада! Кой влиза в новото шоу на Халваджиян | StandartNews.com

Участници от „Гласът на България“ изгряват в новото шоу „Звездите в нас“.

Макар че имената на участниците се пазят в тайна, станаха ясни двама души, които нашумяха в „Гласът на България“ – това са Венета Цонева и Сонай Юсеин, които са били на кастингите в НДК преди дни.

Венета, освен с участието си в „Гласът“, стана известна в началото на пандемията с това, че правеше концерти от балкона си. Не е ясно как съседите са приемали тази акция, но от Би Ти Ви я представиха като благородна кауза. Нито Гласът, нито концертите обаче донесоха слава на талантливата певица, пише "Уикенд". Тя дълги години работеше и в оркестъра на Ивана и пътуваше с нея по участия. Има информация, че в шоуто тя ще се пробва като Бионсе.

Сонай пък беше в отбора на Любо Киров заедно с половинката си Атанаска. Киров ги изтегли чрез жребий да подгряват концерта му в зала „Арена Армеец“ навръх рождения му дан 26 октомври. Твърди се, че на кастинга се е явила и дъщерята на големия наш актьор от миналото Енчо Багаров – Мариана Багарова, която има богат опит в балета и вариететния театър. По дефиниция в „Звездите в нас“ трябва да участват непрофесионални изпълнители, които имитират успешно големи звезди.

У нас обаче кастингите бяха отворени за всички-независимо дали са професионални музиканти или любители, както съобщи продуцентът Маги Халваджиян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай