Изненада! Гала и Джуджи ще стават конкурентки

Ще водят паралелно две предавания

Изненада! Гала и Джуджи ще стават конкурентки | StandartNews.com

Деляна Маринова-Джуджи, която е вечно усмихната и винаги готова за нови изяви, става пряка конкуренция на приятелката си Гала. Тя преговаря за собствено шоу в БНТ.

В последно време блондинката, която е сватя на Гала, често е забелязвана да се навърта около централата на обществената медия на софийската улица "Сан Стефано". Говори се, че искала да продуцира там лайфстайл проект, който сама да води.

Джуджи в момента се изявява в модния канал "Код фешън ТВ" като водещ на лайфстйл предаване. В същото време беше обявено, че тя ще има и рубрика при своята приятелка и сватя Гала в предаването "На кафе" по Нова тв.

Това обаче не й било достатъчно. Русата амбиция искала да се прехвърли в националната телевизия със собствен проект - токшоу за лайфстайл, в което да й гостуват популярни хора, разказващи за живота си. Няма да е много различно от сегашното й предаване в "Код фешън ТВ", желанието на Джуджи е просто да прави проекта си в по-голяма телевизия.

Понеже в БНТ има много канали, а и непрекъснато се правят промени в програмата, стари предавания падат и на тяхно място се появяват нови, Маринова е решила да си предложи услугите именно там. Смята се, че В БНТ проектът й има най-големи шансове да види бял свят, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи