Ивана: New Green Line ме кара да се чувствам пак на 17

Ивана: New Green Line ме кара  да се чувствам пак на 17 | StandartNews.com

Емблематичната певица Ивана бе специален гост на ексклузивното парти с код зелено на Петя Раева и New Green Line в Пловдив. Събитието, което се проведе в най-актуалното заведение в Града под тепетата - White Bar, събра повече от 100 гости на популярния експерт по здравословно хранене и бизнес дама на 2015 г. Ивана, която успя да редуцира теглото си именно благодарение на New Green Line и специално изготвен от Петя Раева хранителен режим, се превърна в един от най-запалените фенове на марката. От сцената на събитието тя изрази специалните си благодарности и поздрави публиката с няколко песни.
"Аз не се включвам в подобни кампании често, защото първо трябва да повярвам в човека, който ги инициира, и второ - в самия продукт. Петя обаче е човек, на когото безрезервно мога да се доверя. От опит знам, че всичко онова, което е написано на опаковката на New Green Line отговаря на пълната истина и гарантира истинско качество. Искам да й кажа едно огромно "Благодаря", защото начинът, по който подходи, ме трогна. Тя се отнася с внимание и притежава уникален подход към всеки един човек. Смело мога да кажа, че това е продукт, който наистина работи и действа! Да, той е природен и не може само с него - необходимо е човек да спазва и хранителен режим, както и да включи в ежедневието си движение. Но спази ли всичко това - резултатът е гарантиран. New Green Line ме накара да се почувствам отново на 17!", сподели една от най-обичаните български изпълнителки.

Освен Ивана на сцената излезе и младата певица Венета Цонева от X-Factor, която сподели, че също пие New Green Line. Талантливата изпълнителка допринесе за отличното настроение на гостите с изпълнението на популярни кавъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай