Драма в "Черешката"! Мона срази Мария Статулова

Младата певица oщети актрисата

Драма в "Черешката"! Мона срази Мария Статулова | StandartNews.com

Мона даде по-малко точки на Мария Статулова в “Черешката на тортата” заради това, че основното ястие не е съобразено с нея, като не беше очарована и от десерта.

"Не усещам Мария да се е постарала за моя десерт! Имам чувството, че не се опита да ме накара да изпитвам комфорт в дома й! Това смята артистичната фолклорна изпълнителка Симона Петрова - MONA.

Този коментар идва на фона на меню с голямо изобилие, подходящо за вегани и за любители на месцето.

Статулова посрещна компанията в дома на свекъра си Йордан Радичков, където пази десетки награди и отличия. Домът й е едновременно уютен и интересен, съхраняващ спомените и духа на големия писател и неговите потомци.

Актрисата посрещна гостите си с две салати - „Пролетна“, а втората бе с репички, магданоз и морков. Предястията бяха няколко – варени тиквички, индонезийски ориз, варена целина с брашно, което е типично еврейско предястие и актрисата го приготви по стара еврейска рецепта. Последното предястие бе сини сливи в бекон.

Основното блюдо на масата беше палачинки с пилешко месо, както ги нарича актрисата - „торбички“. За десерт домакинята приготви различен прочит на тирамису и плодова салата, която бе приготвена специално за Мона, която е веган.

Въпреки старанието си, Статулова грабна само 35 точки от 40 възможни. Младата певица Мона даде едва 5 точки за актрисата, докато всички останалите оцениха с максимална оценка легендата, пише столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай