Има ли нов мъж в живота на Елена от "Ергенът"

Какво написа

Има ли нов мъж в живота на Елена от "Ергенът" | StandartNews.com

Участничка от реалити формата "Ергенът" публикува снимка в социалните мрежи, която създаде вълна от коментари. След като през лятото финалистката от втория сезон на любовното състезание "Ергенът" Елена Сергова уж небрежно показа, че е намерила мъж, който е спечелил сърцето й, по всичко личи, че отношенията им не са били само плод на летни емоции и забавления, а наистина са сериозни.

Въпреки че през изминалите месеци предпочиташе да не коментира много случващото се в личния й живот, може би, за да види как ще се развият нещата помежду им, днес двамата продължават да са заедно и да са все така щастливи.  

"От няколко дни се усмихвам широко всеки път, щом мина покрай авокадо растението в спалнята. Ще ви кажа защо. Открих мъж, който след едно приключенско лято и невъзможност да се погрижи за растенията в дома си, трябваше да ги спасява на есен. И аз, и сестра му вдигахме подозрително вежди от вида на съсухреното авокадо с абсолютно покафевели листа. Приличаше на нещо, което може би ще стане за компост. Според нас нямаше да го бъде. Но той просто знаеше, че от там ще излезе живот. Месец по-късно от върха не стеблото вече се промъкват нови листенца.За мен такива случки обясняват много, но ще добавя само, че е страхотен танцьор и единственото, за което съжалявам е, че роклята ми беше твърде дълга на сватбата от тези кадри и не можех да потъна напълно в танца. Поливайте си възхитата с малките детайли, те ще ни държат на повърхността", написа Елена в профила си в Instagram, а част от последователите й побързаха да сравнят половинката й с холивудската звезда Антонио Бандерас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай