Хит в социалните мрежи! Къде отиват парите на Мира Добрева

Водещата брои 1700 лева

Хит в социалните мрежи! Къде отиват парите на Мира Добрева | StandartNews.com

Популярната телевизионна водеща Мира Добрева публикува изключително спорно видео, в което признава как е платила солидната сума от 1700 лв. глоби към КАТ за превишена скорост, но иска да знае къде отиват тези пари и защо в София има толкова много дупки по пътищата, но няма коледна украса.

Солените глоби на Мира Добрева

В клипа Добрева обяснява, че едната ѝ глоба е за 800 лв., а в коментарите разяснява, че става дума за надвишаване на разрешената скорост с 32 км/ч в населено място, затова сумата е толкова голяма. Друга от глобите на Мира Добрева е 300 лв., "имам и за 200, и по 50 лв. не една и две", казва тя във видеото.

"Пак казвам - много се радвам, че си платих глобите и се надявам те да ми бъдат за поука да не повтарям грешките, които съм направила. Обаче има някои озадачаващи обстоятелства, които бих искала да обсъдя с вас", казва Добрева.

Оказва се, че телевизионната водеща, която наскоро имаше сериозен здравословен проблем, смята, че щом се плащат такива глоби, не би трябвало в града да има толкова дупки. "Защото иначе аз не разбирам къде отиват всичките тези наши данъци и пари. Ако не ви стигат тези пари от глобите за дупките, купете поне украса - да се почувстват хората малко по-добре в тези коледни дни.", казва още ТВ водещата.

Видеото на Мира веднага предизвика вълна от коментари, като повечето от потребителите са изумени от голямото количество глоби, които водещата е натрупала. Според различни мнения тя изобщо не бива да има книжка, защото очевидно кара безразсъдно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай