Хари и Меган със съдбовно решение за монархията

Какво следва

Хари и Меган със съдбовно решение за монархията | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл сериозно за решили да възстановят отношенията си с монархията

Херцозите на Съсекс обсъждат издаването на нова книга. Кралският биограф Том Куин отбелязва, че в сравнение с първата им работа, тези мемоари ще бъдат по-малко откровени, тъй като се стремят към помирение с кралското семейство.

„Двойката обсъждаше друга книга. Хари не може да пусне още един Spare, защото осъзнава, че сега мемоарите трябва да бъдат написани в помирителен тон. Това ще помогне за подобряване на отношенията му с брат му“, каза Куин пред The Mirror, предава tialoto.bg.

Експертът предполага, че херцогът на Съсекс може да пусне 400 страници, изрязани от първата част на Spare като продължение. 

Следващата книга на принца може да засяга важни събития от живота му и Меган, като решението да напусне кралското семейство и преместването им в Съединените щати. Кралският експерт Ингрид Сюард смята, че ако се появи още една книга за живота в двореца, автор ще е самата Маркъл.

„Не виждам Хари да иска да работи върху други мемоари. Предполагам, че сега е ред на Меган. Вероятно това е планът, защото това наистина ще е единственият начин да печелят сериозни пари“, отбеляза Ингрид.

В същото време се знае, че те едва ли ще има какво ново да кажат, тъй като отдавна отношенията им с роднините във Великобритания не са добри. Стана ясно, че те са научили за заболяването на Кейт Мидълтън по същото време, по което и останалия свят. Това означава, че Кейт Мидълтън не е уведомила лично принц Хари и Меган Маркъл за диагнозата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай